IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

44 Hari Lagi...!!!!

>> Friday, August 10, 2012



Kalau macam ni punya cara..., tokwan gua bagitau tunggu masa jer... paling lama pun 44 hari jer.. lagi... muakakakakaaaa....!!!!

Tanda2 nak mampus tu dah diperlihatkan;

1) Seorang bergelar Tok Guru minum air sambil berdiri.
2) Sebut nama idola dia pun tersyasyul.. syasyul... muakakakaaaa...
3) Dok melalut sebut nama hang tuah.. sedangkan ntah ujud atau tidak wallahuaklam... hahaha...
4) Mana dia belajar adanya "Salam 1malaysia", Nabi tak pernah ajar pun.... muakakakaaaa...!!!!
5) Bila masa pulak si Najib Razak tubuhkan "Parti Islam Dato Haji Najib" nih... hahahaha...

Dah mampus nanti, bila Mungkar Nangkir tanya Tok Guru ni.. "Apakah Agama Kamu" pasti dia akan jawap "Islam Dato Haji Najib Agama Ku"... muakakakakaaaa....!!!!

Pasal tu laaaa... gua perhatikan betul2 Ahli2 Agamawan nih.. tak kira apa title diorang, sebabnya banyak yang terpeleot.. baik dalam parti mana sekalipun... hahahaha...

Adalah lebih baik Ahli2 Kitab dan Ahli2 Agamawan nih tak terjebak dengan politik. Terutamanya dalam umno porno haramjadah wal laknatullah forever and ever....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP