IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

UMNO Suci Dalam Taik...!!!!

>> Friday, July 06, 2012

Baca komen di sini (link 1), dah ada pulak spesies melayu mengaku islam yang meroyan babi wa cakap luuuu... hahahaha....

Padahal Pengerusi The Store yang buat iklan Ramadhan Beer Sales tu adalah Melayu... tak caya klik kat sini (link 2). Apatah lagi dengan senarai Ahli Lembaga Pengarah Carlsberg yang spesies Melayu Kafir tuuuu...

Apaaaa... ada puak2 umnoporno nak marah gua pasal gelarkan "Melayu Kafir" pada Melayu2 Carlsberg tuuuu.... hahahaha... sendiri mau ingat laaaaa... sebab orang Islam tak kira apa bangsa sekalipun tak akan bersubahat dan bersetongkol dengan "ARAK" yang telah diharamkan dalam Agama. Anak Mahadeath tu pun Melayu aka Anak Mamak Kafir wa cakap luuuu.... San Miguel apa ke jadahnya ntah... hahahaha....

So... kepada penkomen yang meroyan gilababi kat link entry gua sebelum ini... lu janganlah jadi seperti babi2 dalam link nombor dua tu pulak... muakakakakaaaaa....!!!!

Dan kepada sesiapa yang pernah pergi dan join perhimpunan HIMPUN sebelum ini... semuanya spesies BANGANG dan BODOH dan RASIS wa cakap luuuu....!!!!

Gambar lawak kat atas ni... gua rembat dari blog...

Walau apa pun..., gua tak mau sembang lebih2 beb...
Pertama: Sebabnya spesies2 yang gilababi nih menganggap perjuangan diorang selama ini memperjuangkan bangsa dan agama adalah SUCI.... muakakakakaaa.....!!!!
Kedua: Gua takut kena tangkap dan di dakwa bawah Akta OSA... sebab bagi gelaran "Melayu Kafir" pada Melayu Carlsberg dan anak Mahadeath... hahahaha...
Ketiga: Senarai Ahli Lembaga Pengarah Carlsberg, Genting Kasino, Magnum dan Berjaya Sports Toto semua sulit dan rahsia kerajaaaan bn. Hanya Kerajaan Barisan Nasio-anal dan Melayu2 umno jer.. yang tau. Rakyat awam tak boleh tau...!!!! 

Persoalannya..., boleh ke.... Tong Taik di anggap SUCI.... kitab agama mana ntah diorang belajar dan amalkan nih...!!!!

oopppsss... terlupa la pulak.... diorang belajar dari Kitab Lord Reid peninggalan Bapak Penjajah diorang sebelum ini... pasal tu benda yang haram diorang katakan SUCI....

Bangang melantun... lantun puak2 umno yahudi laknatullah nih....!!!!

Ok... lah... lu orang layan jelah kebangangan puak2 jahiliyah laknatullah tuuuu... gua nak pi muntah uweeekkk... uweeekkkk... kuat sangat bau taik umnoporno nih....!!!!

Nota buat puak yahudi umno laknatullah: BABI ,  ARAK dan RASUAH hukumnya HARAMMMMM....!!!!! Nama saja MELAYU tapi belum tentu ISLAM beb....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP