IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Takda Cerita....

>> Tuesday, July 17, 2012


Dari Rabu lepas hingga Ahad, gua janji takda update dalam blog nih... memang takda update pun, walaupun Ahad gua dah ada di rumah tapi mata gua langsung tak menjeling laptop... malasssssss... heheehe....

Isnin sibuk dengan pelbagai urusan, dah tu pulak rindu sesangat dengan kebun 2 ekar gua yang dah 5 hari tak berjenguk... Alhamdulillah masih terurus dan bukan dalam keadaan semak tegar.

Hari ni gua takda apa nak di ulas atau komen tentang politik semasa, sebabnya gua memang tak terupdate dan sememangnya tak ambik pusing langsung tentang apa yang terjadi dalam Malaysia selama beberapa hari.

Cuma gua ada terbaca akhbar pencacai brand apa ntah gua pun tak ingat yang bertarikh 13/07/2012 (Jumaat) pada hari Sabtu (14/07/2012) sewaktu Group Diver gua transit di Tawau untuk melepasi tahap 18jam release nitrogen (last dive) dalam badan sebelum naik kapalterbang balik Kay elll...


Dalam santai layan akhbar tu... gua baca dari muka depan sampai ke mukasurat sukan, takda cerita lain melainkan kisah jenayah semata-mata... so macamana yang Menteri KDN auw.. auw.. boleh katakan Malaysia Negara Selamat beb..., bila gua ajukan persoalan ini pada member2 gua..., diorang semua bantai gelak guling2 dengan statement Menteri KDN yang bangang tukil tu.... hahaha...!!!

Buta2 jer... kena tipu dengan Pak Menteri Malaysia nih.... hahahaha... apa punya malang la nasib rakyat Malaysia kannnn...., so nanti kita ramai2 humbankan Pak Menteri2 Malaysia yang Bodoh lagi membodohkan..!!!


Gua ingatkan.. kalau gua diberikan peluang..., gua nak sapukan ekoq menatang nih kat muka Menteri2 Malaysia yang suka menipu rakyat, biar dia tau azabnya penipuan diorang tu.... bagero punya Menteri... hahahaha...!!!!

Menatang kat atas tu namanya ampai2 (Jellyfish), kalau kena sendiri mau ingat laaaa.... sakit wooooo.....!!!!

Nota: Lepas Raya nanti (mungkin September), nak pergi nyelam di Pulau Tenggol atau Pulau Tioman pulak (Pulau yang mana satu akan ditentukan kemudian kerana bergantung kepada keadaan monsun ketika itu).... sesiapa mau join boleh email sama gua, jom layan adventure dalam air beb... saksikan dengan mata kepala sendiri Kebesaran Allah SWT.... pasti lu orang akan kagum dan insaf wa cakap luuuu....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP