IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Mamak Kencing Melayu.. Kah.. Kah.. Kah...!!!!

>> Thursday, July 26, 2012

Sebelum lu orang baca apa yang gua quote dibawah tu... lu orang wajib ketawa ikut cara orang jahat atau orang2 kaya ketawa... kah... kah... kah... sebutannya satu persatu... kah... kah... kah.... ha... ha... ha... sambil guling2 beb... hahahaha...

Tanah milik 31 penduduk kampung berkenaan dipindah milik kepada Maison Heights pada 31 Januari lalu dengan jumlah harga RM8.6 juta untuk kemudian dijual kepada Kay Pride Sdn. Bhd. pada 16 Mei dengan harga RM13.5 juta.

Saya percaya apabila Kay Pride atau syarikat lain yang bakal memajukan tanah tersebut dengan sama ada kondo mewah atau pembinaan hartanah lain, maka akan adalah NGO yang menyokong parti politik tertentu membuat bising dengan alasan mempertahankan kepentingan Melayu, dan yang akan dipersalahkan ialah pentadbiran negeri Pulau Pinang atau "kerajaan DAP". Wal hal, yang menjadi 'broker' dan meraih keuntungan atas angin sebanyak RM5 juta adalah pemimpin UMNO.

UMNO atau mana-mana NGO "Melayu" Pulau Pinang tidak boleh mempersalahkan orang lain jika pemimpin mereka sendiri yang terlibat dalam penjualan tanah milik Melayu. Usahlah bersandiwara jalanan kerana rakyat tidak buta dan tuli untuk melihat dan mendengar apa yang berlaku.

Oh ya, jika ingin melihat 'perjuangan' pemimpin Melayu Pulau Pinang khususnya UMNO, lihat saja kediaman dan kereta mewah milik mereka. Baru-baru ini, ada seorang daripada mereka yang membeli sebuah kondo mewah di Persiaran Gurney (Paragon Gurney) bernilai lebih RM1 juta. Hebatkan pemimpin Melayu Pulau Pinang!

Kita ingin membaca laporan Utusan Melayu mengenai perkara ini. Atau mungkin pengarangnya dah dapat arahan (perintah) untuk tidak menyiarkannya kerana ia tidak memberi 'kelebihan dan keuntungan' kepada UMNO dalam menghadapi pilihan raya umum yang bakal diadakan selepas umat Islam berhari raya. Mungkin itu agaknya.

Selanjutnya lu orang sambung baca di Blog APA.
Kah.. kah... kah... ini part gua memang suka, kerana ianya melibatkan melayu2 bangang, melayu2 tolol lagi bahalol yang ada dalam parti United Mamak Naina Organisations aka United Munafik Nana Organisations... hahahaha....!!!!

Selama ini gua selalu perkatakan melayu2 umporno pulau pinang telah menjadi lembu mamak2 pulau pinang hahahaha... padan muka lu orang semua, angkat lagi mamak jadi pemimpin. Dah tau perangai mamak bangsat tu sejak dulu, kini dan selamanya macam haramjadah lagi mau percaya kaaaa...????

Percaya sangat dengan lakonan Mamak Keling Paria Pulau Pinang... kannnn... dah kena kencing wa cakap luuuu....!!!!!

Inilah muka Paria Pulau Pinang wa cakap luuuu... bangsa haramjadah yang perbodohkan orang melayu Pulau Pinang. Kepada melayu umporno Pulau Pinang lu orang pi katok mamak tutimak ni bagi mampus dahulu sebelum menyerang Kerajaan Pulau Pinang beb...!!!!

Errr.... keluarga Lembu Mamak yang songlap duit Projek Lembu Keraaaaajaan RM250 juta... apa macam... apa cerita... takan dah kenyang mengtekedhaghah duit Lembu kot.... pihak berkuasa jangan dok senyap jer... atau buat2 lupa dengan keluarga nih... suruh Lembu2 tu pulangkan RM250 juta duit rakyat beb... satu sen pun jangan terkurang tau...!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP