IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Jabatan Penyangak dan Penyamun

>> Saturday, July 28, 2012

Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS)... dah jadi Jabatan Penyangak dan Penyamun.

Nak cari perbuatan Maksiat sampai sanggup pecahkan pagar rumah orang... mana punya hukum dalam Islam yang diorang belajar nih...????

Baca sini.

Punyalah banyak rumah urut dan tempat maksiat dalam Selangor nih.. diorang tak nak pergi serbu... rumah orang jugak yang diorang nak gegar... hahahaha...!!!! Dengan orang Melayu berani pulak... dengan Cina takut nak mampusssss.... hahahaha...!!!!

Tapi biasa la kannn... ada sesetengah orang melayu nih perangai diorang lebih kurang sama jer... dengan orang India atau Mamak beb... pantang ada "Kuasa"... mulalah berlagak tak tentu pasal... nak tunjuk power la kononnnn... hahahaha...!!!

Tapikan part tak bleh blah dengan bab tunjuk power nih... lu orang pergi tanya gang2 RELA... kah... kah... kah....!!!! Macam sial wa cakap lu bila melihatkan gelagat puak2 RELA nih... jantan betina sama jer.. diorang punya kerek...!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP