IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Diskriminasi Dan Hipokrasi

>> Monday, July 23, 2012


Lu orang masih ingat lagi dengan malaun haramjadah nih... hahahaha.. inilah malaun penyamun pelakon terhebat daripada umporno. 1st Class Goblok from umno..., ntah camna la boleh jadi Menteri... pasti yang melantiknya pun Goblok Haramjadah jugak dan lebih malang pengundi yang mengundi malaun nih... 1000 kali goblok wa cakap luuu... hahahaha....


Suatu masa dahulu sewaktu PRK di Kelantan, malaun ini jugak yang sanggup tidur beralaskan tikar di sebuah kampung. Dan malaun ini jugaklah berlakon menoreh getah, kononnya merasai kesusahan orang kampung mencari rejeki... hahahaha... lepas tu lesap dan timbul kembali dengan kenyataan2 bahalolnya yang menyerlahkan kegoblokkannya selama ini...!!!!


Dan banyak lagi hipokrasi malaun nih..., terbaru dari gambar di atas malaun ini tetap mengamalkan Diskriminasi dan Hipokrasinya terhadap Anak-Anak Yatim... hahahaha... maaf Rais Yatim tak termasuk dalam kategori nih... sebab malaun Yatim tua tu... spesies anak yatim kaya raya... muakakakaaa....!!!!

Nak tau lebih lanjut pasal sikap hipokrasi malaun haramjadah goblok umno nih... lu orang klik kat sini.

Kesimpulannya, kenali dahulu calon wakil rakyat kat tempat lu orang. Jika spesies hipokrit macam malaun goblok kat atas nih... lu orang bagi penerajang sorang sedas dua sampai mampus daripada menyusahkan rakyat wa cakap luuuu....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP