IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Bodohnya Perkasa Tahap Megatron..!!!!

>> Monday, July 02, 2012

Gua punya senak perut menahan ketawa hari ini dengan penangan bodoh tahap biawak komodo puak2 Perkasa aka Perkosa sembrono nih...., mulanya gua baca di sini... gua dah boleh agak dah, statement diorang nih mesti sama bangang macam statement Mahadeath terhadap Anwar brahim.

Adik beradik anak Ali nih memang bangang nak mampus... abang dengan adik sama jer... tahap bangang dan bodoh diorang. Almaklumlah dari acuan bangang yang sama kannn... hahahaha...!!!!

Lepas tu gua baca pulak di sini, berguling2 gua menahan senak perut beb..., puak2 Perkasa nih betulkah asal-usulnya dari bangsa Melayu beb... gua terkesima sekejap sekarang nih...??? Gua macam tak percaya adanya Bangsa Melayu sebodoh puak2 Perkasa nih... bagi gua mentaliti macam puak2 Perkasa nih macam spesies yang ada dalam teori si Darwin tuuuu... manusia asalnya dari Beruk... kah... kah... kah... tapi beruk tu bagi gua cerdik lagi dari puak2 perkasa nih... hahahaha...!!!!

Dah ugut orang cina... lepas tu suruh undi calon melayu pulak tuuu.... mana punya mamat bangang yang bagi idea bodoh tuuuu.... adusssss.... betul ke tahap mentaliti melayu macam tuuuu...

Wooiii... mangkuk2 hayun haramjadah dalam Perkasa... lu orang punya akal letak kat tumit kaki ke apa nih... hahahaha... apasal lu orang tunjukkan tahap kebodohan paling megatron selevel dengan Ibrahim Ali....

Dalam BODOH dan BANGANGnya puak2 Laknatullah PERKASA nih.... puak2 nih tetap KEBAL dari undang2 beb... POLIS pun TAKUT dengan puak2 keturunan  Yakjuj dan Makjuj nih.... kerana kerosakkan dan kesamsengan puak2 nih... dah termaktub dalam Quran... muakakakaaaaa...!!!!

(Nota: Gua ingin mendesak supaya Ahli Parlimen Pakatan Rakyat dapat mengusulkan supaya Pertubuhan PERKASA ini di HARAMKAN kerana Pertubuhan ini bersifat PERKAUMAN dan Pertubuhan ini juga adalah sebuah PUSAT PEMBODOHAN Bangsa/Generasi Melayu) 

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP