IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Siapa Patut Bersyukur Beb...????

>> Saturday, June 16, 2012

CrownPrinceofJohor
@HRHJohor2 :



Saya rasa sedih dan kesal. Kenapa hanya orang Melayu sahaja yang cuba menjatuhkan Raja? Kenapa bangsa lain takda buang masa membuat benda bodoh dan lebih focus terhadap untuk berjaya dalam hidup. Saya nak tengok apa akan jadi kepada melayu kalau negara yang kita sayang ini jadi macam Singapura. Kalau dah susah, jangan sibuk nak mencari Raja. Stop living life in a dream. Wake up and start facing the facts. Learn to Appreciate what You have and Bersyukur!

Gua rembat dari Anak Kampung Blog.

Lu orang pun dah boleh agak apa jawapan gua kaaannnn..., cumanya gua tak mau ulas dan taip di sini. Bukan kerana takda teloq... tapi kerana undang2 Malaysia macam cibai, apatah lagi dengan banyaknya kaki ampu-bodek yang berstatus Hang Tuah (Ketuanan Melayu lembu)... muakakakaaaaa....!!!!

Yang setia mengikuti blog ikutsukaakuisa, pasti dah baca tajuk entri gua beberapa hari lepas dan itulah jawapan kepada perkataan yang gua hitamkan tuuuu... hahahaha....

Eerrrmmmm.... mulai tahun nih... gua rasa malas la pulak nak bayar cukai... hahahaha... amacam..., kalau semua rakyat Malaysia ikut malas bayar cukai... lu orang agak2 siapa yang susah.... hahahaha...!!!!

Gua, Ah Chong, Rajagopal dan Sukhdev Singh nak pi mengadu nasib dengan Raja Lekok, Raja Diamond, Raja Kelawar dan Raja Spade.... pasal hidup kami susah beb....!!!! Untung2 masyukkkkkk.... tarak untung... muakakakakaaaaaa....!!!!

Nak mengadu dengan Raja2 yang dok ada nih.... pintu gate besar pun belum tentu boleh lepas masuk nak jumpa diorang beb.... banyak sangat protokolnya, nak mengadu macamana...???? hahahaha....

Ooopppsss.... selama nih ada ke sesiapa yang pergi mengadu dengan Raja/Sultan bagitau kesusahan hidup yang di hadapi...???

Dreaming laaaaaa......!!!!!

"Learn to Appreciate what You have and Bersyukur..!" gua suka bangat dengan ayat nih.....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP