IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Pak Lah Terkejut Dari Tidur Beb...!!!! (Pak Lah Mimpi Basah)

>> Monday, June 11, 2012


Sewaktu dalam kerja dulu.... gua tidur....
Selepas tamat kerja... gua masih tidur..., cuma terjaga bangun untuk kencing jer... lepas tu sambung tidur lagi... hahahaha...

Minggu lepas dalam syok punya tidur, gua dapat mimpi basah..., ntah mana punya jibauk dah bawak mai penari seksis dalam parlimen gua..., habis basah kuyup gua di buatnya... hahahaha...

Itu yang membuatkan gua terjaga dan luahkan kemarahan gua di sini... lain kali jangan permainkan tidur gua ok....

Najib Razak bawak mai penari bogel korea gua tak stim lansung, hat baru mai menari kat kawasan gua nih... gua tak bleh tahan beb..., Jin gua pun tak terlayan... hahahaha...

La ni gua nak sambung tidur.... ssyyyyhhhh.....!!!!

Nota: Weiiii... Pak Lah... lebih baik hang tidoq forever lagi baghuih laaaaa....., yang umporno taja tarian bogel hang tumpang sekaki... siap goncang lagi, yang ini hang buat2 terkejut konon... hahahaha.... kepohci macam cibai laaaaa.... lu Pak Lah.... woooiiiiii....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP