IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Nak Bunuh Anwar Ibrahim...???

>> Thursday, June 21, 2012

Cerita 1...:

Gila siooottt... ada penchachai umno taraf ketua cawangan bagitau, Mahadeath saja cipta isu liwat Anuar Brahim (1997) dulu, sebab ada cukong cina nak bunuh Anuar Brahim, puncanya Anwar Brahim tak setuju kontrak Ayam KFC diberikan pada Cina. Oleh sebab itu Mahadeath terpaksa sumbat Anwar dalam penjara demi menyelamatkannya.... hahahaha....

Sekarang nih cukong cina tu menetap di Hong Kong, tak boleh balik Malaysia. Cukong Cina nih asalnya orang Muar dan anak ke empat daripada enam beradik, mak bapak dia masih hidup. Abang dia yang ketiga punyai perniagaan lot parking (tempat letak kereta) dalam Kuala Lumpur. Kiranya adik beradik Cina nih adalah taikoon perniagaan dalam Malaysia di mana kebanyakkan Menteri2 Malaysia yang bergantung harapan dan berhutang body dengan keluarga Cina nih... hahahaha...
Jadi sekarang ini... Mahadeath dah jadi Hero laaaa... sebab selamatkan Anwar Brahim... hahahaha... mana punya cerita laaaa.. si penchachai nih dah goreng gua siang tadi.., lagi dekat tempoh tamat Parlimen, semakin gilababi dah puak2 parti HARAMJADAH tuuuu... hahahaha....!!!!!

Kat atas tu... adalah versi terlatest yang gua dapat hari ini setelah sekian lama isu Anwar Brahim ini di mainkan... jika ikutkan versi sebelum ini ceritanya begini....
Cerita 2..:

Tahun 1997, Anwar Ibrahim terpaksa menghadapi tuduhan liwat kerana Mahadeath nak selamatkan Anwar Brahim daripada menjadi mangsa bunuh oleh Agen CIA...., atas sebab apa gua dah tak ingat beb... tapi adakah tempat yang selamat bagi Anwar Ibrahim selain daripada penjara...???
hahahaha.... itu dua kisah yang cukup mengelikan hati gua selama ini...., soalan gua pada diorang tak boleh pulak diorang jawab beb.... dah tu pulak bagi jawapan yang tak menyakinkan. Gua cuma tanya...;

"Kenapa Kerajaaan Barisan Nasio-anal yang kuat dan power nih... takut sangat dengan Makhluk bernama Anwar Ibrahim, macam2 tuduhan ditalakan pada dia..., tapi semuanya tak sangkut pun... Mahkamah pun bebaskan dia... tu yang buat gua pelik beb..."

Adusssss.... umno... umno... sudah2 laaaaa... buat cerita ramayana kepada rakyat beb....!!!! Dah takda benda lain ke lu orang nak buat selain membodohkan orang ramai.... orang kampung orang felda pun dah cerdik tau.... bukan macam lu orang yang masih bodoh dan sanggup diperbodohkan oleh pemimpin2 lu orang yang pentingkan kuasa dan jawatan diorang tuuuu....

Contoh penchachai umno bodoh seperti malaun kat bawah nih... lu orang baca dan nilaikan status Islam dia... itupun jika dia nih beragama Islam laaaa... hahahaha....

Inilah ajaran umno kepada pengikutnya selama ini.... nauzubillah....!!!!
Umno wajib dihapuskan demi menyelamatkan Akidah generasi Islam masa hadapan....!!!!

Kesimpulannya, semakin dekat tarikh Parlimen untuk dibubarkan...,semakin gilababi puak2 penchachai nih berkempen untuk selamatkan nama busuk partai haramjadah diorang tuuuu...., hingga sanggup mengharamjadahkan diri sendiri demi parti taik tuuuu... bodohnya melayu2 penchachai umporno nih.... hahahaha... akal letak kat tumit kaki kot...!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP