IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Najib Razak Imam Solat Mayat..???

>> Friday, June 15, 2012


Katakanlah esok lusa si Mahatet bateri jantungnya berhenti dan oksigen pun Allah stopkan...., maknanya innalillah.... hahahaha...!!!!

Masa tu gua nak tengok jugak kalau2 si Najib Razak boleh jadi Imam solat mayat Mahatet tak.... hahahaha...


(Itu pasal gua selalu katakan, berkawan dengan orang PAS nampak jugak tangga Masjid, berkawan dengan orang umno pasti terikut ke Dangdut, GRO, Minum Arak, Rasuah, Kelepet Duit orang kampung setiap kali ada projek, Judi dan pelbagai perkara negatif... bab menipu sudah jadi wajib beb... hahahaha.... itulah bezanya PAS dengan umno...)

Tapi ada orang kata dalam PAS pun ramai kaki penipu..., yessss... itu gua akui juga tapi percentagenya kurang jika di bandingkan dengan umno.

Dalam 10 orang PAS mungkin 2 orang jenis pariah bangsat wa cakap luuuu...., tapi dalam 10 orang umno... 8 orang sudah kompom dia punya bangsat wa cakap luuuuu... hahahaha...!!!!

Tak caya pergi buat survey sendiri.... lepas tu tepuk perut hantuk kepala kat dinding.... hahahaha...!!!!

*** Lu orang agak2 berani atau tidak Najib Razak jadi Imam Solat Mayat...???***

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP