IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Najib Razak Imam Solat Mayat..???

>> Friday, June 15, 2012


Katakanlah esok lusa si Mahatet bateri jantungnya berhenti dan oksigen pun Allah stopkan...., maknanya innalillah.... hahahaha...!!!!

Masa tu gua nak tengok jugak kalau2 si Najib Razak boleh jadi Imam solat mayat Mahatet tak.... hahahaha...


(Itu pasal gua selalu katakan, berkawan dengan orang PAS nampak jugak tangga Masjid, berkawan dengan orang umno pasti terikut ke Dangdut, GRO, Minum Arak, Rasuah, Kelepet Duit orang kampung setiap kali ada projek, Judi dan pelbagai perkara negatif... bab menipu sudah jadi wajib beb... hahahaha.... itulah bezanya PAS dengan umno...)

Tapi ada orang kata dalam PAS pun ramai kaki penipu..., yessss... itu gua akui juga tapi percentagenya kurang jika di bandingkan dengan umno.

Dalam 10 orang PAS mungkin 2 orang jenis pariah bangsat wa cakap luuuu...., tapi dalam 10 orang umno... 8 orang sudah kompom dia punya bangsat wa cakap luuuuu... hahahaha...!!!!

Tak caya pergi buat survey sendiri.... lepas tu tepuk perut hantuk kepala kat dinding.... hahahaha...!!!!

*** Lu orang agak2 berani atau tidak Najib Razak jadi Imam Solat Mayat...???***

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Ziarah Dari...


widget

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP