IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Monyet Nih Dapat Title Profesor...????

>> Thursday, June 14, 2012



Macam nih punya monyet pun boleh dapat title Profesor ke....????

Hahahaha... ini Profesor tahap mengajar binatang dalam hutan boleh laaaaa.... cakap pun macam keling mabuk todi jerrrr.... ini punya mentaliti yang umporno sanjung... kah...kah...kah....

Mamat malaun nih... nak lempang Mat Sabu... ahakkkksss..., gua ingat sekali budak tadika penerajang mau terhoyong hayang beb...., badan sekeping kena tiup angin tumbang kah... kah...kah...

Sembang jer... lebih mamat nih....!!!!! Kebal kepala bapak lu laaaa....., kencing pun berterabur... lagi mau sembang tinggi... muakakakakaaaa.....

Nak baca komen seorang student yang kenal malaun haramjadah nih yang boleh buat lu orang gelak sambil menunggu Euro Games malam nih... lu orang klik kat sini...

Gua nak pi muntah hijau sekejap.... pasal tengok gaya dan rambut putih malaun haramjadah nih bikin gua serabai jelah.....!!!!

5 IkutSukaLu...::

pan Thursday, June 14, 2012 11:27:00 PM  

Satu jari manis gua angkat sama luuu...yee...ha!!!!

pan Thursday, June 14, 2012 11:28:00 PM  

Satu jari manis gua angkat sama luuu...yee...ha!!!!

tukang kata,  Friday, June 15, 2012 12:04:00 AM  

macam dok tengah high ayaq ketum jer org tua ni mentor nazri tuuuu tolong tolong takutnyaeeee

perahu layar,  Friday, June 15, 2012 2:04:00 AM  

cilakak lu bro..terkentut-kentut gua gelak tengok sibenak tua tu bercakap
tahun dia lahir pun dia mis kiu..mana umporno pungut dia ni ntah-ntah homeless tak

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP