IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Mamak Dah Goyang...????

>> Thursday, June 14, 2012

"Selain ini saya tidak takut. Saya selalu berhati-hati untuk tidak menyalahgunakan kuasa yang saya ada sebagai perdana menteri kerana saya berhati-hati untuk meletakkan jawatan dan hilang kuasa pada tahap tertentu.

"Sekiranya saya menyalahgunakan kuasa, pengkritik saya akan sangat teruja dan mendedahkan saya dan memastikan saya disumbat dalam penjara," sambung Dr Mahathir - Mkini.

Cuba teka kenapa kartun lawak Mahkamah ni tercipta...????
Zaman PM nombor berapa sistem perundangan negara di lacurkan...
Mahkamah...????

Relaxxx.... aaarrr brooo.... lu belum apa2 lagi dah megelabah baboon nih apahal, nampak sangat perangai keling lu dah keluar beb... hahahaha....!!!!

Sebabnya... selagi mamak pariah nik hidup selagi itu Malaysia tak akan aman wa cakap luuuu...., paham2 jelah kaaannnn.... mulut spesies mamak nih memang dah terkenal sejak zaman Kesultanan Melayu dolu2 lagi.... mulut hancing sial wa cakap luuuuu.....!!!!

Part tak bleh blah dengan mamak nih bila dia buat tuduhan palsu Anwar tumbuk mata sendiri sampai lebam... muakakakakaaaaa.... lastly Banduan KPN Rahim menatang apa ntah yang kantoi... hahahaha....

Sekarang nih dia sendiri pulak yang kecut.... walaaaaweiiii.... Mahatet lu duduk diam2 boleh tak...???? Kain Kapan dah beli belum... batu nisan dah siap tempah ke belum...??? Lubang kuboq dah korek.... korek... korek... ke belum..... pi mampus laaaa... sama luuuu....!!!!!

Gua malas nak sembang banyak pasal Mamak Kerala nih... sebab ramai dah tau perangai Keling Mamak Kerala haramjadah nih.., gua cuma nak tau dia pakai bateri brand apa dan bila oksigen dia nak berhenti... itu saja.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP