IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Kecik2 Tak Nak Mampussss....!!!!!

>> Wednesday, June 13, 2012

Nazri commented on Hari Haramjadah Buat Member Gua... hahahaha...!!!! - IkutSukaAku-Isa:

buat apa nak kecoh-kecoh pasal bakal anak menantu DSNTR ni.beliau hanya didakwa menipu AS$20juta dan belum pun terbukti bersalah oleh mahkamah.lagipun isu ni pun masih lagi dalam siasatan.jikalau menantu DSNTR didapati bersalah sekalipun, apa kena-mengena dengan DSNTR? takkanlah hanya bakal menantu buat hal, DSNTR pulak dipersalahkan.bukan ke bodoh namanya tu?

IP address: 60.54.17.6
(komen nih masih dalam Spam Box, ada senang nanti gua release aarrr..)

Yang tertulis kat atas tu semuanya ajaran umno selama nih...!!!!

Aaaahhhaaaa.... haaaa..., pandai pulak si Nazrina Lembu nih main isu samada "Terbukti atau Tidak" iaitu bersalah dan dalam siasatan pasal bakal menantu hanturaya Najib Razak... hahahaha....!!!!

Semasa isu Anwar Brahim... syok jer puak2 nih tibai dengan segala fitnah dan mehnah, padahal kes mamat tu pada masa itu dalam perbicaraan mahkamah.

Adussss.... puak2 haramjadah umporno lembu nih... kalau kena kat Ulul Amri diorang pandai jer... diorang buat drift...., kalau kena kat pemimpin pembangkang... ikut sedap mulut jer... main bahasa keji....

Nota: Itulah komen paling bodoh yang gua pernah baca, penchachai umno nih semuanya jenis malas berfikir dan berpandangan jauh wa cakap luuuu...., dah tau ada penyakit yang bakal menimpa masih lagi nak terjah.... itulah spesies bangang namanya... kecik2 tak nak nak mampus dah tua bangka suka perbodohkan orang... itulah perangai umno sejak azali lagi...!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP