IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Dalam Dilemma..!!!!!

>> Saturday, June 16, 2012

Semuanya peberet gua.... tapi tak tau nak pilih yang mana satu...., tolong bagi pendapat lu orang. Mungkin boleh membantu dalam pemilihan koleksi kereta gua.... hahahaha..., gua siyes ni beb....!!!!

Yang ini first choice.... pramugari pulak tak minat,
kena racun pramugari dengan pilem The Transporter.

Yang ini.... dah biasa cuma upgrade series jer....,
pramugari senyum jer....!!!!

Yang ini pulak.... hurmmmm....????
Pramugari no komen....!!!!

Masalahnya sekarang nih.... nak pilih yang mana paling best dan masalah keduanya.... nombor plet apa gua nak pakai.... wang... wang ... wang... hahaha...!!!!

Bezanya takda sapa boleh pertikaikan gua... itulah untungnya jadi rakyat biasa yang gunakan duit sendiri dengan Kudrat dan Akal pinjaman daripada Allah.

"Learn to Appreciate what You have and Bersyukur..!"

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP