IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Bukan Tanah Melayu Lagi..., Tapi Tanah Mamak...!!!!

>> Wednesday, June 20, 2012

Yeeyyynadeiiii.....!!!!

Orang melayu dah takda kaaa...., orang melayu semakin layu... orang melayu sendiri yang menjatuhkan bangsa sendiri... lepas tu dalam perhimpunan setiap tahun dok melalak hidup melayuuuuu.... hidup melayuuuuu.... adusssss..... betapa bodoh dan bangangnya melayu2 yang dok melalak histeria setiap tahun tuuuu.... bodddddddooooohhhh.... selamanya... hahahha...

Memang sah UMNO itu maknanya "United Mamak Naina Oraganisations".... parti haramjadah yang ditubuhkan oleh Mamak Kerala Mahadeath pada 1988 adalah parti untuk golongan Mamak mentransformasikan diri dan keturunan diorang kepada Melayu... hahahaha...

So kepada orang2 Melayu dalam umno, perkasa, pukida dan Ngo2 yang kononnya perjuang serta martabatkan bangsa Melayu lu orang semua sudah dipundekkan oleh Mahadeath dan pemimpin2 umporno sekarang ini.... kah... kah... kah....

Kenapa gua berangin beb... sebabnya pasal malaun mamak nih di lantik sebagai Ketua Setiausaha Negara.... Mamak jugak jadi pilihan...., ini tanah melayu ke... ????

Atau Tanah Mamak....!!!!

Lepas nih... boleh la tengok gang2 mamak menguasai jawatan tertinggi dalam keraaaaajaan beb.... hahahaha....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP