IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Apa Punya Bangsat Artis Malaysia... hahaha...!!!!

>> Friday, June 01, 2012

Gua tengok artis Malaysia nih kadang2 membuatkan gua gelak guling2 pun ada jugak... kepada mana2 spesies artis yang masih berpegang pada agama dan pandai menjaga akhlak... ok... gua salute sama lu orang.

Kepada spesies artis yang jauh dari pegangan agama hingga sanggup buat apa saja dengan dedah sana sini, pakai baju serupa telanjang, perangai mengalahkan binatang dalam hutan... sebab nak cari glamour punya pasal.... pi mampuih la kat lu orang semua... hahahaha....

Kepada artis2 yang gila glamour nih.... gua kesian jugak kat diorang sebab nak cari glamour punya pasal kehidupan diorang lebih dasat daripada artis hollywood wa cakap luuuuu....!!!!

Diorang punya lagak... perghhhhh... jangan cerita aarrr.... macam dah terkenal sesangat dahhhh.... tapi diorang tak sedar.... yang sebenarnya glamoures dan populariti diorang tuuuu... tak kemana pun.... hahahaha...

Buat show bagai nak rak... bayarannya ciput jer... itupun dah kecoh 1Malaysia, lepas tu Kerajaan Malaysia tak pandang pun.... hahahaha.... artis korea yang baru setahun jagung datang Malaysia... Kerajaan boleh bayar sampai juta2 beb....

Apa punya bangsat laaaa.... artis2 Malaysia nih.... muakakakakaaaaa.....!!!!

Lu orang tak caya buktinya di sini.... hahahaha....

Kerajaan Malaysia membangsatkan dan mengharamjadahkan artis2 Malaysia secara jelas.... hahahaha.... buta2 jer... diperbodohkan...!!!!

Tolong bagitau kat gua... ada tak dalam mana2 rekod pembayaran artis Malaysia yang mencecah RM2.04 juta.... hahahahaha.....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP