IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Tengok Sarkas Bkt. Jalil..??? Sorryyy.... Aaarrrr...!!!!

>> Saturday, May 12, 2012

Siiiooootttt.... aaarrr.... gua baca komen di sini...., ada member tak percaya gua cuti2 1Malaysia di Taman Negara sekarang nih..., helloooo... brother gua tatak tipu punyeeeaaarrrr....., ada ka patut bunbinban kata gua pergi perhimpunan sarkas di Bukit Jalil.... hahaha...

Walaupun gua masih lagi berkeahlian umporno, tapi gua tak ikut perangai umporno yang suka menipu tuuuu.... gua adalah ahli umporno "MURTAD" beb.... tak main aarrr... tipu menipu bohong membohongi macam puak2 umporno tuuuu..., diorang tu dah memang kerja diorang menipu jer... sejak dulu kini dan selamanya... hahahaha...

Apa barang beb... gua nak pergi bercampur dengan puak2 tuuuu... daripada gua tengok haiwan jadi-jadian terkinja-kinja bangang lagi membangangkan macam haramjadah kat Stadium Bukit Jalil, adalah lebih baik gua tengok haiwan2 original dalam hutan Taman Negara beb... muakakakaaaa...!!!!

Sebagai bukti gua berada di Taman Negara... nih gua kasi tepek beberapa gambar siang tadi...;

Ini gambar anak gua Aleeya Iman, sedang merenung air Sungai Tembeling yang deras.


Belum apa2 lagi nih... dah mengah memanjat tangga.... fuhhh....!!!!
On d way untuk aktiviti Canopy Walk....


Siapa tau ini pokok apa.... Uncle Moundweller pasti tau punyalah.... hehehe...!!!
Lu orang baca dia punya komen kat link atas tadi...


Pemandangan dari atas Jambatan Gantung... 


Batu tanda nih... adalah emblem sebuah projek yang dibatalkan oleh Keraaaajaan BN.
Sebabnya lu orang carilah sendiri eeekkkk....!!!!


Bawah nihhh... anak gua yang tak tau erti gayat beb... siap overtake Polis UTK Bodyguard Ketua Hakim Negeri Perak atas Jambatan Gantung tuuuu.... hahahaha... IkutSukaDia jeerrr... !!!!

Sepatutnya... selesai "Canopy Walk" kami perlu balik ke "Park Centre"ikut arah datang tadi
(meredah hutan), memandangkan pramugari, anak2 semuanya keletihan gila... dan Aleeya pulak merengek sebab di gigit "karangga" hahaha... (kerengga).. laaaa...,
jadi gua main kotor sikit.... keluar duit sewa perahu (RM60) untuk balik ke Jetty.... muakakakaaaaa....!!!!
 

Sampai Jetty..., makan tengahari lepas tu rehat. Malam ni kena tidur awal sebab esok ada aktiviti "Rapid Shooting dan Melawat Perkampungan orang Asli"... Ok... gua chow dulu.... goodnite...!!!!

Jadi tuduhan member (bunbinban) gua pergi perhimpunan sarkas haiwan2 di Bukit Jalil hari ini adalah meleset sama sekali..... hahahahaha.......!!!!

Adiiiooooosssss....!!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP