IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Rakyat Bela Biawak Hidup..????

>> Wednesday, May 16, 2012


Kencing masih bercabang dah pandu Bentley, Porche, Mercz dan pelbagai kereta mewah..., dapat mana duit tu.... bapaknya.. maknya... Menteri Malaysia... pasal tu boleh hidup mewah...

Dari mana BapakMaknya dapat duit banyak gileeerrrr.... boleh belikan anak2 diorang kereta mewah dan hidup berpoya2 seperti kasanova bagi yang jantan dan sundal highclass bagi yang betina... hahahahaa....

Sedangkan gaji MakBapak sebagai Menteri bukan banyak mana pun...., cuma MakBapak diorang cerdik memanfaatkan Jawatan Sebagai Menteri Malaysia untuk buat duit..., macamana caranya...??? Lu orang boleh fikir sendirilah....!!!!

Seperti yang selalu gua perkatakan.... Hapuskan... Gulingkan... Kerajaan Barisan Nasio-anal dalam PRU-13 nanti.

Apabila sudah bertukar kerajaan, nanti lu orang boleh tau daripada mana2 Menteri2 tu semua songlap duit untuk beri kemewahan kepada anak beranak diorang, pompuan2 simpanan diorang termasuklahhhh... artis2 simpanan diorang... muakakakakaaaaaa.....!!!!!

Spesies makan tanggung berak cangkung pun tak ketinggalan beb...., kerja apa satu haramjadah pun tarak... tapi masyuuuuuukkkkk....!!!!

Sedangkan rakyat termiskin, kais pagi makan tengahari... kais petang makan malam.. kalau tak kais.. maknanya tak makan laaaaaa.... hurmmmm... untungnya jadi anak menteri dan makhluk kayangan ni eeekkkkk.....????

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP