IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Pesta Lembu Sudah Bermula...!!!!

>> Thursday, May 10, 2012Lagu ini gua tujukan Khas dan Khusus buat peserta2 Perhimpunan Lembu Bodoh esok di Bukit Jalil.

Gua mohon Majlis Patua Kebangsaan tidak memPatuakan Perhimpunan itu sebagai HARAM... kerana yang berhimpun beramai-ramai itu adalah makhluk2 BODOH yang tiada akal seperti yang dikatakan oleh Pengasasnya iaitu Tun Dr. Mahadeath Mohd Kerala kutty.

So... jom kita nyanyi beramai-ramai lagu untuk makhluk2 BAHALOL ini.... hahahaha..., muzik pleaseeee....!!!!!

BINGAI lagi hidup ini NAK cari makan susah sangat
MAHU ronda kota raya LEPAK kejap One Menerung
DAN toleh kanan toleh kiri yeah.. NAMPAK batang hidung sendiri
BANYAK susah cari makan SEMUANYA ada halangan
ORANG buncit makan daging Lembu YANG kurus makan ikan masin
APA punya bahalol puak umno heyy.... KASI pemimpin pijak kepala
ORANG putih sudah balik KINI tinggal yang hitam putih
BIAR papa asal bergaya BUKAN musim bukan nak action

TAK tahu bertanya SESAT jalan nanti masuk neraka
TEPUK dada tanya selera TUTUP mata pekak telinga
Jaaaadiiilaaahhhh.... Lembu selamanyaaaaa..... (solo)
Dah la BODOH... matematik pun failed, 2012 tolak 1988 dapat jawapan ulangtahun umno yang ke 66 tahun.... memang BAHALOL puak2 Lembu Peliharaan nih.... hahahaha.... 

Kepada puak2 umporno yang di angkut dengan Bas, di bagi makan nasi bungkus dan air mineral sorang 1 botol dan duit upah sorang berapa hengget pulak tahun nih... hahahaha..., supaya lu orang tak terkeliru... di bawah nih adalah khemah perhimpunan lu orang esok...., jangan salah masuk khemah pulak nanti...


Dan gua bagi jaminan, perhimpunan lu orang akan berjalan dengan aman sebab... anjing2 gila telah di berikan ubat penenang, siap akan jaga lalulintas untuk lu orang lagi beb....!!!!

Malam nih lu orang baca Yasin beramai2.... sebab malam esok ada konsert beb... jangan lupa bawak kondom dan beer...., yang puteri2nya dah bercukur belum...???? pastikan bersih dan selamat beb... hahahaha....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP