IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

"Pak Janggut" bertukar jadi Wang...???

>> Thursday, May 24, 2012


Lepas gua sembang melalui telepon dengan Khalid Samad malam tadi... hinggalah sekarang ni 2.30pm tangan gua asyik gatal jer...., dalam tidur malam tadi pun asyik mengaru tapak tangan kanan....

Kata orang2 tua kalau gatal tapak tangan kanan... ada wang besar mau masyuuuukkkk.... wallahuaklam....!!!!

Selepas baca berita kat Harakah Daily, baru berhenti gatal kat tangan kanan gua nih... ingatkan ada wang besar mau masyuk kat gua.... hahahha...., Rupa-rupanya Khalid Samad yang masyuuuuukkkkk. muakakakakaaa....!!!!

Ahhhh.... malam ni kena pergi pow Khalid Samad.... hahahaha....!!!! Tahniah bro... Yang Berkhidmat..!!!

Apa2 pun gua ucapkan tahniah sekali lagi kerana berjaya mensengkekkan utusan meloya tu.... harap ramai lagi yang akan menang kes mahkamah dalam isu saman nih.... biar suratkhabar pemfitnah 1Malaysia tu bankrup dan bungkus....

Terima kasih di atas kecerdikkan Zul Kulim kerana perkataan "Pak Janggut" boleh bertukar jadi wang besar... wang besar... !!!!

Siapa mau wang besar... pi saman utusan meloya... hahahaha....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP