IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Najib Razak Nak Mampus Daaahhhhh....!!!!

>> Wednesday, May 16, 2012

Tanda-tanda kemampusan yang bakal berlaku kepada Najib Razak nih gua cilok daripada PASPB. Kalau dah orang kampung sendiri pun dah menyampah... lebih baik si Najib Razak nih pi panjat KL Tower... tak pun KLCC... pejam mata dan terjun tiruk beb.... kah... kah... kah...

Bukan setakat orang kampung dah menyampah... rakyat Malaysia kat luar negara pun menyampah jugak beb..., contohnya di UK/London baru2 ini..., bilamana ada rakyat Malaysia laungkan perkataan BERSIH..., malaun haramjadah nih kata apa...???

"Berkelakuanlah secara bertamadun, janganlah memalukan orang di khalayak ramai,
itu bukan cara orang Malaysia"

muakakakaa.... kepada pembaca setia blog ini, gua rasa lu orang dah pahamkan maki hamun gua pada si haramjadah nih.... so kali ini gua hanya mampu senyum jelah membaca kenyataan PM kesayangan lu orang semua, apa saja yang kena pada batang hidung dia dan umporno semuanya tak bertamadun, haram, bukan budaya kita dan pelbagai laaaa... semuanya salah beb... hahahaha...!!!!

Si haramjadah PM Malaysia nih... (gua hanya menggunakan kembali perkataan "Haramjadah" yang di ajarkan oleh PM 1Malaysia ni kepada seluruh rakyat ok... so jangan kecik hati atau marah2 pada gua yeaaa...hahahaa...)

Tapi kalau perkara2 seperti hantar kek taik, buat upacara pengkebumian pada pemimpin pembangkang, hantar keranda pada pemimpin pembangkang, usung kepala lembu, tunjukkan punggung dan banyak lagi perlakuan tidak bermoral dari golongan samseng melayu umporno dan penchachai2 lembu umporno ianya bertamadun, halal dan inilah budaya melayu yang diperjuangkan oleh umporno selama ini... dan tak pulak kedengaran suara Najib Razak membidas tindakan tak bertamadun tuuuu....

Adussssss...... haruskah gua membinggaikan pemikiran si haramjadah Najib Razak nih..., inikah rupanya mentaliti seorang Perdana Menteri yang kononnya mendapat Mandat daripada Rakyat.... eerrrmmmm... rakyat manakah yang bodoh sangat sampai sanggup memberikan Mandat kepada Najib untuk jadi Perdana Menteri Malaysia nih.... aduhai BODOHnyaaaaa... Rakyat tuuuu...!!!!

Betullah kata rakyat kebanyakkan yang si Najib Razak nih anak bangsawan yang takda otak dan memang bodoh sejak azali lagi... apakah Najib Razak ini juga ada pemyakit “Syndrome Mumaiyiz Down”..???

Makhluk macam nih... lebih elok mampus daripada hidup menyusahkan RAKYAT... beb...!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP