IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Kah.. Kah.. Kah.. Ini Bapak Siapa..???

>> Wednesday, May 16, 2012



Weiiiii.... tolong roger2 sama gua.... ini bapak siapa la niiiii..... kah... kah... kah...., dah macam lakhanat haramjadah wa cakap luuuuu.....!!!!

Weeeiiiii... melayu bangsat haramjadah... kalau lu tak minum air 100 plus... lu tak payah laaa... nak heret dan jual nama bangsa dan agama pada bangsa lain weiiiii....!!!! Lu dah macam Perosak Bangsa dan Agama laaaaa.... harap lepas nih lu pergi dapatkan kaun-selling dengan Hasan Lucius Jati... hahaha...!!!!

Inilah mentaliti melayu bangang wa cakap luuuu.... bodoh nak mampus... harapkan pada fizikal badan "Rumah kata Pergi, Kubur dah panggil Marilah... Mari..."... tapi kepala hotak dan perangai macam budak mumaiyiz... hahahaha....

Inilah puak2 askar pencen kepala hotak biol serupa lembu, anak didik Sepol BauKari... hahahaha...!!!! Keanjalan BONTOT mesti mau jaga woooiiii.... muakakakaaaa....!!!!

Haaaiiiii... ntah bapak siapakah ini... bikin malu ahli keluarga 7 keturunan, ooppsssss... patut laaaaa... muka malaun nih jenis tak tau malu dan takda maruah beb.... pasal kulit muka dia bertampal kulit babi 14 inci... hahaha.. dulu pun dah pernah ada kes yeaaaaa..... hahaha... guna gelaran "Datuk" Palsu....

Errrmmmm.... mamat longkang ni dan gang2 longkang dia nak cari publisiti murahan rupanya, so memang patut pun Leftenan Kol. (B) dari "KERABAT"... sekolahkan mamat nih..., memang tak cukup akal rupanya....

Kelab Kebajikan Veteran dan Pesara Tentera (KERABAT) menyifatkan senaman aneh di Bukit Damansara pagi tadi bertentangan dengan prinsip kesopanan dan kesusilaan yang diterapkan dalam Rukun Negara.

Presidennya, Lt Kol (B) Mohd Nazari Mokhtar (gambar kecil) berkata tindakan itu tidak mencerminkan usia anggota pertubuhan itu yang telah bersara daripada perkhidmatan.

"Secara peribadi tindakan ini kurang matang," kata ketua NGO pesara tentera yang rapat dengan PAS itu.
Walau apa pun... gua tak hairan langsung dengan aksi2 bangang dari askar2 pencen nih, sebabnya kebanyakkan askar2 pencen yang gua temui boleh dikatakan diorang tu semua jenis penyokong tegar karat biru... hahahaha....

Spesies BARUA UMNO karat yang ada penyakit “Syndrome Mumaiyiz Down”... wa cakap luuuu.... hahahaha....!!!!

2 IkutSukaLu...::

pan Wednesday, May 16, 2012 11:39:00 PM  

janji masyuuuk!!!reput2 ni boleh buat kerja punya,nyanyi pulak mcm toya,akai ada ka akaiii...

Tukang kata,  Thursday, May 17, 2012 8:04:00 AM  

lembu punya bapak ler lagi mau tanya tak caya check DNA sure half man half cow-cow

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP