IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Haramjadah..., Bontot Najib Razak Kena Balun...????

>> Thursday, May 17, 2012

Gua sebenarnya nih tak sabar beb... memang tak sabar menunggu bontot si haramjadah PM Najib Razak kena tunjal dengan orang Peranchis beb... hahahahaha....

Lu orang bayangkan puak2 umporno nih sejak tahun 1998 asyikkkkk... dan suka sangat dengan main bontot nih..., mula2 bontot si Azizan jadi mangsa, lepas tu tahun 2008 bontot SepolBauKari, terbaru nih... 2012 bontot-bontot pakcik2 askar pencen pulak jadi bahan beb..., apalah bangang sangat pakcik2 yang dah nak mampus tuuuu..., itu laaa.. pasalnya kalau berkawan dengan umporno... pasti berjangkit penyakit gila bontot... muaaakakakaaa...!!!!

Tapi gua dapat merasakan... Najib Razak tak akan bubarkan Parlimen beb..., haramjadah nih... akan pergi mengadap Agung merafak sembah merayu meraung2 mohon supaya dilanjutkan tempoh lagi 10 tahun beb... dia sanggup menongkah arus melanggar Perlembagaan Negara untuk tidak mengadakan Pilihanraya Umum... hahahaha...!!!

Lu orang nak tau kenapa...???

Sebabnya kalau di adakan Pilihanraya tahun nih..., si haramjadah nih takut bn kalah beb..., kalau bn kalah PRU 13, apa yang dia takutkan sangat ialah kemungkinan bontot si Najib Razak haramjadah nih akan kena balun dengan orang Peghancissss..... hahahaha....

Pasal tu dia sanggup berjuang ke titisan darah terakhir untuk pertahankan Putrajaya walau dengan apa cara sekalipun..., dari ayat2 dia tu jer... dah menampakkan keHARAMJADAHan beliau... memang haramjadah punnnn.... malaun tu... kah... kah... kah....

Ini bukan gua yang cakap tauuuuu.... ini suratkhabar omputih yang cakap, gua rembat jer apa yang diorang beritakan.... hahahaha... tak caya baca di The Vancouver Sun.

Alaaaammmaaakkkk.... tu la lu orang dulu tak mau join umno... kalau join umno dah tentu2 lu orang pandai baca bahasa penjajah tuuuu..., bagi sesiapa yang tak pandai bahasa penjajah omputih lu orang baca di sini.

Walaupun citer nih dah basi kepada sesiapa yang dah tau..., lagipun dalam akhbar2 penchachai mana keluar berita pasal si haramjadah big boss diorang nih... makcik pakcik felda mana tau pasal si haramjadah nih ada kes komisyen 500 juta hengget beb... jadi benda2 macam ni laaaa... yang mesti di sampaikan pada makcik pakcik felda dan kampung2 beb...

Sebab selama ini diorang semua dapat sorang 500 hengget dah puji si malaun haramjadah tu melangit beb... padahal diorang dapat 500 hengget... si haramjadah tu songlap 500 juta hengget... punyalah jauh bezanya tuuuu... hahahaha...

Waalaaweiiii... lu orang bayangkan laaaa... bontot Najib Razak kena balun dengan omputih Peghancissss.... lunyai beb... lunyai wa cakap luuuu....., masa tu lu orang tengok laaaa... macamana Rosmah Mansor lari sambil cover bontot dia pulak..... hahahaha....

Perghhh... walau bagaimanapun gua ucapkan sekalung Tahniah dan Syabas buat Najib Razak kerana mengharumkan nama Malaysia di persada dunia...!!!! Hebatkan PM Malaysia... Mahadeath yang perasan bagus tu pun tak boleh lawan Najib Razak beb.... apa barang Doctor in the Hell...!!!! 

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP