IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Mampuslah Najib Razak Kali Ini...!!!!

>> Sunday, May 27, 2012

Gua kalau bab cerita Anak Elitis nih si Mat Monggol tarak otak nih gua memang suka beb...!!!! Gua tunggu jer... berita2 sensasi dia keluar paper luar negara... sebab paper Malaysia memang kompom takan cerita punya bajingan nih punya isu...

Sekarang nih Najib Razak sudah kena HARAMJADAH dengan Kerajaan Peranchis..., di bawah nih penemuan terbaru hasil siasatan Peranchis...;

Sampul surat dengan sub folder bertajuk 'C4'.

Pejabat pendakwa atas arahan telah diterima daripada Thales International Asia, sampul surat pada 22 Ogos 2011. Sampul surat yang terkandung mengandungi:

- Satu folder sub bertajuk "C4"
- Satu folder sub bertajuk "invois"
- Fail dalam format PDF
- Sebuah pemacu mudah alih USB

Antara dokumen-dokumen penting adalah kewujudan invois difakskan oleh TERASASI Sdn Bhd (Syarikat No.524814-P) pada 19 September 2004 untuk Bernard BAIOCCO ketika itu Ketua Pegawai Eksekutif Thales International Asia. Invois yang dinyatakan jumlah sebanyak Euro359,450,00 untuk tujuan yuran kejayaan yang akan dibayar kepada Alliance Bank Malaysia Berhad, Cawangan CP Tower, Seksyen 16, Petaling Jaya, Akaun No :12109-0-01-3.000.450-8 dan mengandungi nota ditulis dalam bahasa Perancis adalah berikut:

"Razak demande si ce SF peut etre pris en Compte assez vite. Le Support Fee suit avec un rapport”. Terjemahan: Permintaan Razak jika yang SF boleh diambil kira agak segera. Yuran sokongan berikut dengan laporan.
Mampuslah lu kali ini Najib Razak..., lu pernah bersumpah lu tak kenal Altantuya kannnn...??? Sekarang lu makanlah sumpah luuuu.... banyak2... hahahaha...!!!!

Di Malaysia lu boleh lepas.... di Peranchis belum tentu lepas.... di Padang Masyar kompom tak lepas punya... hahahaha.. cuba lu pegang lutut Rosmah Mansor ada goyang ka tarak.... muakakakakaaa..!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP