IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Komen Terbaeeekkkk... Pencacai.. hahaha..!!!

>> Monday, May 21, 2012

Dari entry ini semua komen gua release, cuma komen kat bawah ni jer... yang gua kasi peram sikit mau bikin pekasam... hahahaha..., seperti selalu gua perkatakan gua suka baca dan lihat mentaliti puak2 umPORno nih...., lu orang agak2 berapa malaun lembu di bawah nih dapat upah.... hahahaha... dan malaun di bawah ini jugalah Hartono Indon MyKad free yang selalu komen dalam blog ini...., layan dulu komen dia.... hahahaha...

Walau bagaimana pun...., gua sokong komen malaun nih 110% pada perenggan2 terakhir tuuuu.... PR memang suka kutip BANGKAI-BANGKAI umPORno dan berbangga dengannya.... hahahaha... Zaid Ibrahim pasti gelak guling2... muahahahahahaaaa...

mmg lawak betulllah sdr Zamhuri Md Zin ni hanya kerana tidak dapat projek pasir terus istihar masuk PR.dengan keluarnya Sdr Zamhuri drpd Umno ni maka kita bolehlah buat kesimpulan yang dakwaan pemimpin PR kononnya join parti BN/Umno senang dpt projek adalah tuduhan yang tidak berasas dan merupakan satu fitnah untuk mencalar nak baik BN.contoh spt kes kat atas telah menceritakan segala-galanya.kita perlu faham, tujuan BN/Umno ditubuhkan adalah untuk membela nasib rakyat dan juga memartabatkan islam tapi kalau sdr Zamhuri masuk BN/Umno hanya kerana untuk senang dapat projek dan bukan memperjuangkan parti Umno rasanya patut pun sdr Zamhuri ni keluar drpd BN dan sertai PR kerana PR dapat memberi banyak projek kpd sdr Zamhuri.mungkin lepas ni kalau Perak jatuh ke tangan PR ditambahkan lagi DS Nizar yang jadi MB Perak, mungkin banyaklah projek-projek bakal diperolehi oleh sdr Zamhuri agaknya.kalau beginilah perangai sdr Zamhuri memang patut pun sdr Zamhuri ni join PR kerana BN takde selera pun untuk menyimpan orang yang macam ni yang join parti BN krn projek dan bukan memperjuangkan parti dan nasib rakyat.kat sini jelas menunjukkan yang PR ni suka kutip bangkai-bangkai yang telah dibuang oleh BN untuk sertai PR.jadi tak heranlah kalau pemimpin PR ni terdiri drpd bangkai-bangkai yang tak berguna yang join PR hanya kerana projek. - komen dari Nazri Lembu Cybertroopers umPORno

Dan lu orang perasan tak... entry gua yang ini gua gunakan perkataan "bangkai umno"... hahahaha... bukan gua sengaja membangkaikan puak2 umporno yang "Murtad" seperti yang kat kampar tuuuu... tetapi gua pinjam perkataan si malaun umporno nih... untuk ditujukan kepada bangkai2 umporno hahaha....!!!!

Seperti mana gua pinjam perkataan "Haramjadah" dari PM kesayangan lu orang semua.... muakakakakaaaa....!!!!

Harap maklum Partai UMNO BARU yang ditubuhkan pada 1988 adalah Partai Umno Bangkai. singkatannya Umno (B). Huruf "B" dalam kurungan tersebut merujuk kepada "Bangkai"... sebab itu ianya di arahkan oleh Mahadeath untuk di sorokkan dari pengetahuan ahli dan umum dan terus pergunakan nama UMNO yang di asaskan oleh Dato Onn pada 1949 bagi mengaburi mata penyokong-penyokongnya....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP