IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Seronok Gileerrr.... Jadi Rakyat Malaysia...!!!!

>> Saturday, April 28, 2012


Kononnya Malaysia negara Demokrasi..., Demokrasi kepala bana diorang kalau dah melayan rakyat macam binatang, terlatest ada laporan mengatakan pihak keraaaa... keraaaa...jaan dah pasang menatang apa nih...???? dalam bahasa british namanya "LRAD Sound Effect", kalau ada sesapa Sound Enginear kat sini tolong kasi info sikit pasal menatang tu... (gua tak sempat belajar pasal cikgu gua mati masa tu...)

Menatang nih mengeluarkan bunyi dengan frekuensi yang tinggi hingga boleh membuatkan gegendang telinga pecah, telepon bimbit lu orang pun boleh meletup woooo....!!!! Jadi jangan lupa untuk bawa bersama putik kapas atau earplug..., incase keraaaa...jaan kebinatangan nih bikin naya sama kita semua...

Rakyat di Dahulukan.... wa caya sama Najib Razak... hahahaha..., ooiiitttt... Najib pi mana pulak dah...??? Dah hilang ke Sarawak.... hehehehe... mengescapekan diri la tuuuu...., besok barua2 dia akan jawap... perghhhhh.... !!!!


DBKL pulak gantung menatang nih.... nampak sangat menipunya... hahahaha..., kata takda perhimpunan tapi kenapa ada pulak menatang kat bawah nih...., nak buat apa kawat duri banyak2 tuuu.... Datuk Bandar KL tolong jawap sat....????


Kaya tauke hardware camni.... hahahaha...., ntah berapa banyak pembaziran DBKL yeaaa... tapi takpa selepas 4 hari nanti anak mamak penang si betina lembu sekeluarga tu akan beli buat pagar lembu2 diorang supaya tak keluar dari kondominium... muakakakakaaaaa....!!!!

Rakyat nak berdemo secara Aman dan Tenteram di halang dengan pelbagai cara... macamlah Dataran Merdeka tu tanah hak milik mak bapak tok nenek monyet diorang...., tapi kalau berhimpun macam kat bawah tu boleh pulak...!!!!


Sebab yang berhimpun tu spesies penyamun penyangak negara... oooppssss... gua ternampak mak badak di situ...., banyak jugak warna kuning dalam perhimpunan tu yeaaaa... tak pulak kena tangkap...


Walau apa pun..., rakyat yang menyokong perubahan dan pembersihan daftar pengundi tetap akan hadir juga. Bukan nak buat apa pun cuma duduk menyatakan tanda bantahan terhadap penipuan SPR dan JPN. Supaya bebas daripada menjadi anjing dan lembu suruhan umporno/barisan nasianal yang gila kuasa nak memerintah Malaysia.

Bestkan jadi rakyat Malaysia... macam2 adaaaaaa...... hahahaha....!!!!! Tapi harus di ingat yang bawah nih nampak jer... cool... dalam sekelip mata boleh jadi impossible hulk... sebab ikut arahan maaaaa..... hahahaha...!!!!

Namanya Roslinda...., Roslinda tak suka makan telur rebus cucuk jarum... kannnn.... ????

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP