IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Dengan penggunaan bahasa kasar, bahasa pasar, biadap serta maki hamun yang mungkin keterlaluan bagi sesetengah pihak. Jika tak boleh terima konsep blog ini, dengan segala hormatnya eloklah lu orang blah atau logout secepat mungkin. Agar ianya tidak menyakitkan hati. Atau berkemungkinan juga bakal membuatkan lu orang (pembaca) jadi gilababi, hilang akal, meroyan dan menyemak buat menambahkan dosa di sini.

Di sini takda bahasa sopan santun penuh beradab tertip lagi berhemah. Kepada SKMM, Polis atau mana2 bingai umno nak repot blog ini under Section 114A, lu orang tak payah menyemak kat sini... sebabnya fitnah2 takda kat sini, pi cari blog fitnah dari puak2 umno laknatullah... kat sana ramai beb... hahahaha..!!!! Tak puashati..???

Tuuu... haaa... email gua ada kat sidebar tu..!!!!

Najib Bubar Parlimen.

>> Monday, April 30, 2012

Kalau lu orang baca statement Raja Katak 1Malaysia pasti lu orang ketawa guling2 tak henggat dunia punyalah.... eerrr.... anak haramjadah katak nih bertanding Parlimen mana PRU nanti... sampai tak sabar2 suruh Najib Nazak bubarkan Parlimen.... aduuuussssss.... lawak gila malaun katak nih....!!!!

Baca kat sini jelah.

Dah tu..., boleh lagi buat pitnah kononnya semua perserta demo BERSIH di bayar oleh PKR negeri..., banyak gileeerrrr.... duit PKR negeri... hahahaha... woiiitttt.... Ibrahim Ali tak cukup air di kepala hotak... tolong tuntutkan claim gua dengan PKR negeri Selangor... berapa sen yang dapat lu ambik laaaa... buat duit belanja luuuu..... hahahaha...

Setahu gua.... kalau PKR banyak duit sangat apasal Cabang Azmin Ali di Keramat AU3 menagih peruntukkan RM100 k beb.....????

Dan buat pengetahuan lu orang pada hari Khamis lepas PKR Keramat AU3 dapat sumbangan berjumlah RM90 k dalam bentuk aset... wa cakap luuuu... tak boleh bagi cash takut nanti jadi macam umno pulak.... hahahaha...

Daripada mana sumber duit tu... tak perlu gua bagitau.... tak caya... pi tanya Azmin Ali si Gundik Anwar Ibrahim tu sendiri.... hahahaha....!!!! ooopppsss... sori tak bleh kutuk2 Anwar Brahim..., nanti penjilat2 tegar anwar brahim mengamok beb... Anwar Brahim kentot pun diorang kata wangi beb.... kah... kah... kah....!!!!

Kepada yang tak paham tu..., eloklah pahamkan ayat mencelakakan Pemimpin kat sini... (kepada puak PKR yang tak paham sila rujuk pada puak PAS ok... hahahaha...) dengan tindak-tanduk Anwar Ibrahim menjadi Agen Provokasi BERSIH... dia memang patut di celakakan... hahahaha..., kalau dia cerdik sangat dan pandai ambil kesempatan dengan kejadian yang berlaku, tak perlulah nak berbahasa isyarat dengan gundik dia dan kantoi di ambil videonya, kan senang kowtim awal2 dalam kelambu... hahahaha... nampak sangat penjilat tegar Anwar Ibrahim nih tak cerdik dalam mempertahankan Makhluk Anugerah Tuhan kepada mereka... muakakakakaaaa...!!!! 

Ooopppssaaa... dah melalut la pulak...., kalau setakat sumber kewangan PKR dalam Selangor nih.... semuanya dalam poket gua, kepada puak2 PKR tak payah sembang besar laaaa....!!!! So... kalau dah negeri Selangor pun sesak dari segi kewangan.... macamanalah gayanya PKR setiap negeri nak bayar kepada ratusan rtbu demonstrans.... banyak tuuuu.....

Kesimpulannya di sini, si Ibrahim Ali tu memang bapak segala Penipu di Malaysia nih.... Najib Nazak yang pegang gelaran Bapak Munafik 1Malaysia pun kalah beb...., gua yakin tahun nih Gelaran Bapak Munafik 1Malaysia pasti jatuh ke tangan Ibrahim Ali Al-Kataki..... hahahahaha...

Tergugat lagi Najib Nazak..... muakakakakaaaaa....!!!!!

PERKASAM nih adik beradik PUKIDA.... cakap berapi-api... tapi habuk pun tarak... kah... kah... kah... boleh buat bahan lawak jelah.... kah... kah... kah....

Ibrahim Ali.... Ibrahim Ali.... bila laaaa... lu nak mampus beb.... lebih elok lu mampus daripada menyusahkan rakyat....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

ABU - ASALKAN BUKAN UMNO

ABU - ASALKAN BUKAN UMNO

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP