IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Menteri Boleh... Gua Pun Boleh...!!!!

>> Monday, April 09, 2012

Bagi yang sering mengikuti blog ini, pasti tahu pendirian gua....

Dan pasti peka juga dengan apa yang selalu gua katakan seperti "Menteri-Menteri Di Malaysia ini semuanya Bangang-Bangang Belaka sebab yang melantiknya adalah orang Bangang".... betul takkkk...????

Jadi gua tak mau sembang banyak pasal Menteri2 Malaysia yang Bangang nih...!!!!
Betapa benarnya persepsi gua terhadap Menteri2 Malaysia selama ini... buktinya ada di sini.

Noktah.

***********************************

Di kesempatan ini juga gua memohon maaf jika ada keterlanjuran bahasa dan sebagainya selama gua berblog-goblog nih...., blog akan bercuti sementara waktu... kerana tuan blog nak pergi mengadap dan menyahut panggilan Ilahi....

Jika Menteri Lembu dua tiga kali boleh.... Menteri songlap duit Zakat pun bolehhhh... PM laki bini yang rembat komisyen kapal selam dengan pelbagai skandal pun boleh... takan laaaa... gua yang selalu maki hamun Menteri2 dan melayu/mamak unporno tak boleh kottttt.....hahahaha...

Jumpa lagi selepas 2 minggu, nanti kita sambung maki hamun puak2 umporno nih sampai lunyai...!!!!

Assalamualaikum....

16 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Monday, April 09, 2012 12:56:00 PM  

Beli kat gua minyak unta.nsk buat urut.bagusss oooooooooo

Anonymous,  Monday, April 09, 2012 1:24:00 PM  

Semoga selamat pergi dan balik..

kampong lad Monday, April 09, 2012 2:24:00 PM  

correct, correct, correct....selamat berziarah, be back safe & sound.

Anonymous,  Monday, April 09, 2012 2:55:00 PM  

selamat berziarah bro,

pan Monday, April 09, 2012 3:05:00 PM  

Jaga iman Dan amal..slmt berjuang!!!

pan Monday, April 09, 2012 3:06:00 PM  

Jaga iman Dan amal..slmt berjuang!!!

keladi,  Monday, April 09, 2012 3:30:00 PM  

bro isa

selamat pergi dan doa kat gua.

bunbinban,  Monday, April 09, 2012 3:58:00 PM  

jgn lupa biawak pasir:-)

amer,  Monday, April 09, 2012 4:59:00 PM  

samoga selamat pergi dan selamat balik...lu ada arranged bodyguard tak? saja tanya...tau dah jawapannya .....hehehe

Anonymous,  Monday, April 09, 2012 5:15:00 PM  

lu selalu maki hamun dan mengutuk2 orang lain... sekarang lu nak pergi mekah baru lu nak mintak2 maaf kat orang lain... harap2 tak jadi apa2 kat lu sepanjang lu kat sana

omaq,  Monday, April 09, 2012 7:10:00 PM  

selamat berangkat bro....jangan lupa do'akan kemenangan PR dalam PRU 13 depan ka'bah.Moga2 do'a lu dimakbulkan ALLAH....

opisboi Monday, April 09, 2012 7:58:00 PM  

kirim salam gua pada rasulullah s.a.w & semuga dapat beribadat dgn penuh taqwa,

kiff Monday, April 09, 2012 9:15:00 PM  

kirim salam pada junjugan nabi muhamaad saw.kiff

Anonymous,  Monday, April 09, 2012 9:38:00 PM  

hehehe!!ni spesis lembu mane plak ni??lembu peliharaan kak jat ke tau lembu lior ni??ni lembu ade penyakit kuku dan mulut ke??hahaha!!!jgn le dr muda sampai ke tua nk mampos sentiasa di lembu kan,

ulumuda,  Tuesday, April 10, 2012 12:55:00 PM  

Semoga selamat pergi dan selamat pulang.... bro..gua nak oder air zamzam 100 gelen..hehehe.. Selamat Beribadah...

Pencacai SeMalaysia® Sunday, April 15, 2012 5:07:00 AM  

lama x menjenguk blog lu bro..
tup2 terbaca lu dah p cuci dosa..hahahhaa...

gua bukan apa beb,kalo tahu awal2 lu nk p.. gua nk kirim sesuatu kat lu.. camni la beb..

kalo lu terbaca komen gua ni..lu tolong doa mintak allah jadikan umno ni pembangkang lepas pru13 ni ye beb..dan satu lagi, doakan biar gua panjang umur supaya gua sempat tengok madey mampos...kah kah kah kah

p/s: selamat beramal dan selamat mensucikan dosa.. moga lu selamat brooo!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP