IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Manyak Kuat Kencing Aarrr...!!!!

>> Tuesday, April 03, 2012



Lu cerita apa nih Acan Lucius....??? Fakta kepala bana lu laaaaa...!!!!

Manyak laaa.. lu punya kencianggggg.... hahaha... hello bro Acan Lucius... lu tak mau selamatkan akidah gua ke...???

Hello bro..., berapa lu mau bayar sama gua..., gua mau buat testimoni gua pernah di lamar oleh mubaligh Kristian beb..., lu prepare jer... skrip nanti gua hafal.. hehehehe...

Kalau dengan gua, lu boleh publish gua punya muka, gua punya identiti semua lu boleh kasi dedah sama public beb, baru nampak real sikit.... hahahaha...

Apa barang kalau cerita ada bukti itu ini tapi semuanya lu kasi sorok tak mau dedah... lu pergi kencing budak tadika laaaaa...., munafik macam lu budak tadika garu kepala mau percaya ka tarak sama ini orang nama Acan Lucius.

hahahaha....!!!!! wartawan semuanya kena kenciang dengan Acan Lucius pelacur tua murahan umporno..., keluarga sendiri punya akidah pun hancai... lagi mau sembang pasal Akidah... fcuk sama Acan Lucius...!!!! 

Sekarang baru lu mau memekak..., itupun memekak menyalak tanpa bukti. Setakat nak cari publisiti murahan..., pelacur pun boleh beb... hahahaha...!!!!

Woooiittt... Acan Lucius, gua ulang offer nih.... berapa mau bayar untuk gua hafal skrip nih...??? RM1 juta boleh ke...??? hahahaha...

Eeerrrr.... Acan Lucius... lu punya cucu apa khabar...??? Apa dia punya nama...??? Dia punya bapak nama Abdullah kaaaaa....????

muakakakakaaaaa....!!!!

8 IkutSukaLu...::

Tenun Tuesday, April 03, 2012 4:46:00 PM  

Ah yo yo, asan ah le banyak busok ati, sama brehen alie sama2 berak tak da basoh. Kah kah kah

Tukang kata,  Tuesday, April 03, 2012 6:00:00 PM  

Ini orang bukan takat kencing lg dah siap berak ciret lg tuu tolong tolong tolong busuk tu

Nazri,  Tuesday, April 03, 2012 6:03:00 PM  

cukup malang seorang pejuang islam seperti Datuk Dr Hassan Ali yang begitu bersungguh-sungguh untuk memperbetulkan akidah orang islam telah dipandang serong oleh penyokong-penyokong PR yang bodoh ni.kalau bukan kerana orang islam sendiri yang memperbetulkan akidah orang islam, habis tu nak harap siapa lagi yang boleh perbetulkan?kita sepatutnya bangga mempunyai seorang pejuang islam sejati seperti Datuk Dr Hassan Ali,usah bermimpilah kalau nak harapkan Datuk Nik Aziz daripada Pas yang memperjuangkan islam seperti apa yang dilakukan oleh Datuk Dr Hassan Ali.Datuk Nik Aziz ni hanya gila kuasa walaupun umur dah meniti usia senja tapi masih ada hati nak menjadi MB Kelantan sedangkan rakyat Kelantan sendiri pun dah tak suka beliau menjadi MB Kelantan.

akusayangmalaysia,  Tuesday, April 03, 2012 6:15:00 PM  

backup Hassan yang islam pastu jatuhkan nik aziz yang jgk islam?nazri...lu ada betul ka?lu ciakap talak selupa mikin woo

Johor Born Tuesday, April 03, 2012 6:52:00 PM  

Nazri sebelum ada ic, hartono lepas ada ic, satu je gua nak cakap, kalau jadi manusia jangan jadi bangang sangat simpan2 sikit la weeiiii, apa jadahnya tetiba Asan ni jadi pejuang Islam khaaakk tuiiii, pejuang perut dia adalah.

Anonymous,  Tuesday, April 03, 2012 10:31:00 PM  

Kalau ikut kata org tua tua,lelaki yg kuat kencing adlh pengidap mslh lemah tenaga batin

amer,  Tuesday, April 03, 2012 10:47:00 PM  

bukan ke dia ni(acan lucius) yang berlakon dalam drunken master tu?..patut pun macam orang mabuk je..hehehe

Anonymous,  Wednesday, April 04, 2012 4:54:00 PM  

Nazri ... lu kencing lagi, ya? Tahan sikit kencing lu tu... haha... penyakit lu dah teruk, weihh.. pegi la berubat... go check yer mental too!

Eh, lu dah daftar ahli JATI dah ker, Nazri? Penting lu daftar JATI tu sebab orang macm lu memang seswai dibodohkan oleh tuk karut macam H@$$an Ali-son tu.

-Hanz-

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP