IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Mak Lembu Go To Hell With RM250 juta..!!!! Yeeaahaaaa...!!!!

>> Sunday, April 08, 2012Ketua Wanita UMNO itu juga melahirkan rasa sayang dan menghargai perkhidmatan semua kakitangan kementerian itu.

“Bila mereka menyanyikan lagu Di Manakan Ku Cari Ganti tadi, saya rasa nak menitis air mata,” katanya - Berita Hairan.

kah... kah... kah.... chombi penang mamak pedukang buat lakonan sedih la pulak... di akhir2 kemampusan di Kementeriannya... hahahaha... go to hell yeaaahhhh....!!!!

Perghhhh.... "Saya rasa nak menitis air mata" muakakakakaaaa.... iyolah tuuuu... nak menitis air mata pasal tak dapat nak merembat harta rakyat lagi....

Tapi syukur Alhamdulillah... sebabnya dalam dok melalak melolong pasal "United Mamak Naina Organisations"... akhirnya sekoq mamak kat sebelah utara sana dah keluaq dari parti haramjadah tuuuu...

Yang ini pulak lagi sekoq yang bukannya pilihan rakyat, kalah PRU tapi dilantik jadi Senator oleh Najib Razak yang bangang tuuuu... walaupun Rakyat dah reject mamak pedukang nih melalui sistem Demokrasi Pilihanraya tetapi tetap dilantik jadi Menteri.

Nampak sangat kebodohan Najib Razak dalam pentadbiran kerajaan, akhirnya Allah nak tunjuk cash kat minah mamak pedukang... haaaaa.... terus keluar kenyataan "takda kaitan pulak dengan laki dia walau tidoq sekatil"... hahahaha.... RM250 juta punya pasal... binatang bernama Lembu yang glamouresss... hahahahaha... (kalau tak caya cuba taip perkataan lembu dalam google, glamour kaaannn)

Kepada Mak Lembu nih gua ucapkan selamat mampus dan jangan lupa pulangkan duit rakyat/kerajaan RM250 juta yang keluarga seLembu lu dah songlap tu... jangan nak buat2 lupa pulak... pasal lu bukannya Melayu tapi lu adalah Mamak... dan Mamak tak mudah Lupa weiii....!!!!

Selagi tak pulangkan RM250 juta duit rakyat/kerajaan tu gua sumpah lu seLembu tak senang hidup dunia akhirat...

2 Mamaks down.... more to go.... hahahaha...!!!!

4 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Sunday, April 08, 2012 9:01:00 AM  

hahaha!!chombi penang mamak pedukang,huhuhu!!!kementerian mesti terasa kehilangan ketua gerombolan lembu betina 1malaysia,

kampong lad Sunday, April 08, 2012 12:20:00 PM  

sumpah keluarga dia hingga 9 keturunan jadi 'padang jarak padang tekukoq'.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP