IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Tolong Doakan Pramugari Gua...!!!

>> Wednesday, March 28, 2012


Walllaaweiiii.... menyinga Pramugari gua petang tadi, berangin dia dengan gua... hahahaha... katanya..;

"Apa dah takda pompuan lain ke kalau dah gatal sangat nak menikah lagi satu..., dia boleh carikan kalau nak sangat... ramai lagi melayu dalam Malaysia nih..."

Gua jawap balik... " Gua tak nak pompuan melayu... sebab lu sendiri pun dah melayu..., gua nak pecah tradisi sekarang nih pasal takda orang melayu yang buat lagi..."


Lepas tu pong pang pong pang dalam kereta sepanjang jalan ke Empire Subang..., sampai jer.. di Empire Subang kat pintu masuk tu... ada gambar Gwyneth Paltrow (Butik Bag Coach)... saja gua menyakat.. "Yang ni pun cun jugak nih...", pramugari menjeling jer... sambil tarik tangan gua tengok bag Coach.... lastly rabak poket gua..., nak beli jiwa punya pasal.. layan jelah... hehehe...

Ntah apa yang best dengan bag nih pun gua tak tau.... asalkan pramugari gua bahagia sudah laaaa... hahaha.. nanti gua pun senang wa cakap luuuu...


Gua sekarang nih dalam usaha memujuk pramugari gua tandatangan borang nikah satu lagi... eeeerrrr... nak menikah dengan pompuan Yahudi... perghhhh... cun.. cun... wooooo... pompuan2 yahudi nih....

Dalam Quran ada sebutkan boleh menikah dengan pompuan Yahudi, tu pasal laaaa... gua katakan gua nak pecahkan tradisi di Malaysia nih... hahahaha... nak ikut Sunnah Nabi wa cakap luuuu... !!!!

Lu orang doa-doakan laaaa... supaya hati Pramugari gua lembut ok....!!!! Supaya tercapai hajat gua yang ikhlas lagi suci nih.... untuk memberikan "Payung Emas Fatimah" kepada pramugari gua di akhirat nanti... itulah hadiah termahal kepada mereka2 yang bergelar Isteri beb...!!!

Jangan gang Jingga 13 buat demontrasi depan rumah gua udah... laaaaa..... muakakakakaaaaa....

1 IkutSukaLu...::

Akusayangmalaysia,  Wednesday, March 28, 2012 10:19:00 PM  

Gua sebagai lelaki mithali,menyokong penuh usaha lu tapi lu kena wassatiyah bro masa buat majlis nanti.hahaha

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP