IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Pemberitahuan..!!!!

>> Saturday, March 17, 2012

Gua Mohon Maaf...;

Kepada pengomen2 yang komen lu orang tak tersiar terutamanya dalam entry ini.

Ini kerana ada masalah yang gua pun tak tau puncanya lagi berkaitan "Ruangan Komen" dalam blog ini. Perkara ini terjadi setelah gua publish entry yang gua maklumkan di link kat atas tu....

Sebab positif berkemungkinan besar kerana gua tertepek gambar mamak pedukang dari Penang tu agaknya... muakakakakaaaaaaa.....!!!!

Ikut skrip dalam filem Tiga Abdul... itu muka takda zat punyeaaarrrr..... muka penipu... hahahaha... lu orang tonton di minit 6.50... "Ntah apa punya tangkal azimat yang dia pakai pun tak tau laaaa...."... hahahahahaaa.....!!!!



Kepada yang bagi teguran pada gua kerana tertempek muka malaun tu kat dalam blog ini... gua ucapkan jutaan terima kasih, lain kali gua akan ikut nasihat lu orang semua...., dan dengan sumpah laknat gua berjanji takan tempek muka sial tu kat sini lagi....

Memang muka tu bawa musibah kat blog gua nih... kah...kah... kah...kah.....!!!!

(Nota: Esok gua akan gerak balik KL..., baru gua boleh konsentrate dengan permasalahan komen ni... hahahaha....!!!! perghhh... sekejap jer habis cuti seminggu eekkkk.... harap2 takda laaaa... golongan 1% kat atas jalanraya nak minta rasuah dari gua... muakakakakaaaa....)

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP