IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Pelacur Yang Tak Laku...???

>> Friday, March 02, 2012

hahaha... macam umno...!!!!

Kadang2 bila terasa boring tengah2 malam, ajak member2 naik kereta ronda2 Bandaraya KL yang bergemerlipan dengan lampu2 neon dan lampu2 xenon dari kereta2 mewah anak2 Datuk dan Tan Sri dan ada jugak anak2 Menteri yang jenis peghabis duit mak bapak secara haram... pasal mak bapak diorang pun cari duit cara haram... kah...kah...kah....

Sambil meronda sambil cuci mata... sesekali di tahan oleh betina2 sundal yang cari makan... oopppssss... nyah rupanya... kah..kah..kah..., kesian melihatkan cara diorang mencari rejeki... adussssss....

Paling kesian yang dah tua kerepot berbekalkan mekap tebal 44 inci pun nak mencelah jugak... 20 hengget satu round katanya.... eeeeeee..... geliiiiii.... masuk gear 4 terus cabut... di kejarnya juga... 10 hengget seround jeritnya... perghhhhh.... tak mau... tak mau... tak lalu dah woooiiiiii..... nak termuntah laaaaa... masuk gear 5... pecut tak hingat.... beb....

Di kejarnya lagi... "Stop dulu bang, kalau suka, lima ringgit saja bang!,” laungnya.., aaaarrrggghhhh... dah tak cukup gear nak lari nih... nasib baik ada 7 speedmode... henjut jelahhhh....!!!!

Nak beli jiwa punya pasal... pelacur tua tu kata.... main free jelahhhhhh... asalkan ada pelanggan malam nihhhhhh...., lepas seround nanti aku pow lahhhh... janji masuk perangkap dulu....!!!!

Begitulah jerangkap samar yang dipasang oleh pelacur tua.... apabila dah terdesak tak dapat pelanggan, mana2 jantan sundalan pasti akan terpedaya... hakikatnya tiada yang free dalam dunia ini..., semuanya mestilah ada bayaran dan imbuhannya...

Dan itulah gelagat dinihari di tengah Bandaraya Kuala Lumpur... yang berlumpur kerana Raja Nong Chik suka main Lumpur.... muakakakaka...

Kalau lu orang tak caya cerita gua nih tak apa... tarak hal..., tapi baca di sini dulu... baru buat penilaiannya betul atau tidak.... hahahahaha....

Dah tua kerepot... dah tak laku, lebong jelah apa yang patut.... muakakakakakaaaaa.... !!!!


Begitulah nasib Pelacur Tua... beb...!!!!
Dah tua pun masih nak menyedut..... dah nak mampus pun masih nak menghisap, dah koyak rabak terpelohong masih nak mengangkang selagi boleh.... hahahahahaaaa....!!!!
Bak kata Perdana Menteri 1Malaysia "Ini adalah usaha dan perjuangan kerajaan Barisan Nasional sejak 2009 lagi dan hari ini kerajaan jadikan kenyataan," katanya.... hahahahaha...!!!!
Dan begitulah adanya perjuangan Pelacur Tua untuk kelangsungan hayat mereka.... sedih.... amat menyedihkan hahahaha... yupppp... sedih buat mereka... tapi gua seronok beb.... !!!!

p/s: nasib Pelacur Tua tu ada serupa sama umporno aka barisan nasional takkkk....????

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP