IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Ohhh... umno tu Parti Mamak... kah.. kah.. kah...!!!!

>> Friday, March 30, 2012

Sedikit pembetulan kepada tulisan tuan. Sejak UMNO Baru memasuki sabah awal 90an dulu, keahlian parti telah diubah melalui satu EGM. keahlian UMNO Baru dibuka kepada semua bumiputra sebagaimana ditakrifkan oleh Perlembagaan.

1) Sejak itu, UMNO Baru bukan lagi sebuah parti orang melayu. Ia samalah dengan parti taib mahmud di Sarawak iaitu sebuah parti bumiputra.

2. Fakta ni sengaja disorok dan tidak diperbesarkan oleh pemimpin-pemimpin UMNO Baru kerana takut orang melayu di Semenanjung akan lari dari UMNO Baru.

Mahathir memang bijak putar alam. Keputusan PRU 1990 dimana undi melayu telah lari dari UMNO Baru dengan begitu ketara menyedarkan beliau bahawa UMNO Baru tidak boleh lagi mengharapkan undi orang melayu semenanjung untuk terus kekal memerintah. Dah tak boleh jadi fixed deposit dah!

Itu sebabnya dia bawa UMNO Baru ke sabah. Sebab orang melayu di Sabah bukan majoriti, tu yang sanggup bukak keahlian kepada bumiputra pulak tu.

Petik dari sini.

ohhhh.... patut laaa... mamak2 mandaliar berleluasa dan besaq kepala dalam parti umporno... kah... kah... kah.... lu orang boleh baca di sini. (haram bagi gua tepek muka Anjing nih..)

Mamak Ketua Pemuda umporno Penang tu tak habis2 buat fitnah dan onar terhadap Kerajaan Pulau Pinang, tapi nak buat camna kannn... dah sifat mamak mandaliar sebegitu sejak zaman Kesultanan Melaka lagi....

Doakan jelah agar Melayu2 dalam umporno tersedar dan celik mata yang selama ni diorang semua dah kena kencing dengan Mamak... hahahaha....

Nota: Gua dah buat sumpah laknat takan tepek muka laknat mamak umporno penang dalam blog gua nih... pasal boleh bikin blog gua kena virus... hahahaha...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP