IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Kisah Sedih Siti...!!!!

>> Monday, March 19, 2012

Ini hanyalah entry santai untuk petang nih...

Suatu hari di Hospital Besar Kuala Lumpur, sesiapa yang spesies tangkap sayu tolong sediakan saputangan/tisu sebelum meneruskan bacaan kisah sedih ni...

Kisah seorang gadis yang akan menjalani pembedahan jantung, peluang antara 50/50 hidup atau mati,

Gadis : Hari ni saya akan jalani pembedahan jantung...

Jejaka : Saya faham..., "I love you"...

Gadis : I love you too.... ♥

Setelah selesai pembedahan jantung yang mengambil masa 8 jam, si gadis mulai sedar dari lenanya, si gadis mendapati jejakanya (teman lelakinya) tiada dalam bilik wad atau di sisinya.

Yang ada hanyalah ayah dan ahli keluarganya sahaja.
Gadis : Mana boyfriend saya ayah..????

Ayah : Siti.... Siti tau tak siapa dermakan jantung untuk Siti...????...

Gadis : Haaaa.... Aaapaaaaa...? (Siti terus meraung dan menangis )..

Ayah : Hehehe.... takda laaaaa.... Ayah melawak jer.... Dia pergi tandas sekejap...
Haaaaahahahaha.... padan muka lu orang..!!!!

5 IkutSukaLu...::

Isa Monday, March 19, 2012 11:37:00 AM  

Testing comment moderation

Anonymous,  Monday, March 19, 2012 12:38:00 PM  

aku, sikit pun xsayu...ape2 pun ayah die memang lawak...kehkehkeh...

opisboi Monday, March 19, 2012 3:28:00 PM  

lawaknya macam bapak ashman najib

obey,  Monday, March 19, 2012 6:38:00 PM  

hahahahaha siut lu bro..ampeh..
stres2 baca hal dunia politik nie ilang jap layan mende nie

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP