IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Jom Bida Harga Penari Tiang Ini...!!!! Siapa mau...????

>> Thursday, March 29, 2012

Pertama sekali gua mohon maaf laaaaa... gua mengaku gua nih budak kampung beb... gua naif dalam serba serbi..., pasal tu bila ramai bercerita pasal menari tiang nih... gua terbayang2 macamana caranya menari tiang nih...

Bangang aarrr... kalau saja2 nak menari depan tiang, lebih baik menari depan cermin betul tak...??? Yang gua tau menari tu macam caklempong, joget boria dan yang macam dalam TV tuuu... hahaha...

Bab Menari Tiang nih gua tak tau langsung, memandangkan sekarang nih zaman IT, langsung teringatkan pakcik google, lalu gua pun tanya dengan pakcik google menari tiang tu apa...???

Lalu pakcik google tunjukkan seperti dibawah... hahahaha..., gua tanya lagi berapa hengget nak kena bayar untuk penari tiang size macam tuuuu...??? Pakcik Google senyap jer... mungkin tak berani nak sebutkan harganya.... muakakakaaaa....

Gambar ehsan dari Pakcik Google.
hahahaha....!!!!

Gua dengar cerita penari tiang yang ini pun asalnya dari Negeri Sembilan jugak... satu negeri dengan penari tiang kat Nilai tu kan... hahahaha....

Hebat2 aarrr... orang Negeri Sembilan nih..... cayalahhhh.....

Jom pakat2 teka berapa Harga Penari Tiang kat dalam gambar tuuuu... ada berani kaaa...???

Nota: Santai Malam Jumaat.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP