IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Gua Happinesssss...!!!!

>> Tuesday, March 20, 2012

Setelah pong pang pong pang belasah golongan mamak yang menyelit dalam parti melayu umporno, akhirnya sedaq diri juga mamak sekoq nih.... hahahaha...

Berita mamak Kadiaq keluaq umporno... satu keseronokkan kepada gua, gua berharap lebih banyak lagi mamak2 haprak yang tersesat dalam parti melayu umporno sedaq bahawa diri diorang tu MAMAK... bukannya MELAYU... dan blahhhh... la woooooiiii... dari parti melayu tuuuu...

Dah puas melantak mentekedaghah dalam umporno... dah tua nak mampus baru nak keluaq dari umporno, selagi tak kaya raya duduk jadi tunggul kayu pun spesies nih sanggup beb... hahahaha...

Lepas tu barulah nak pong pang pong pang... umporno itu.. umporno ini dan pelbagai lagi kejahatan umporno nak didedahkannya... walaupun semua orang dah tau yang parti umporno tu sememangnya parti orang2 jahat yang ada lesen buat jahat.... hahahaha...

Ganti gambar mamak... hahahaha...

Padahal suatu masa dulu diorang jugak yang sama2 buat jahat dalam umporno..., sekarang nih melalak pulak... mungkin dia terlupa pada pesan Najib "Don't Bite The Hand That Feeds You"... muakakakaaaaa..!!!!

Kepada Kadiaq nih gua nak pesan satu saja, dah keluaq dari umporno tu... eloklah ajak2 semua mamak2 kat belah utara tu.. termasuklah Ketua Pemuda Umporno Pulau Pinang, Naina Merican, Can Ma Lican, Mydin dan ntah apa saja nama puak2 mamak kat Penang tu tinggalkan umporno...

Elok laaa... lu jadi macam Ustazah Hafilda dan Ustaz Hasan Lucius buat Roadshow bagitau kat rakyat betapa jahatnya, jijiknya, jalangnya dan hapraknya umporno selama 56 tahun lu bersekongkol dengan diorang... hahahaha...

Kepada parti2 yang dalam Pakatan Rakyat, toksah..lah dok terhegeh-hegeh nak menyondol mamak2 bekas umporno nih masuk dalam parti lu orang pulak. Lepas tu bagi jawatan atasan... kalau diorang nak masuk pastikan diorang jadi ahli biasa terlebih dahulu... mula dari bawah. Perhatikan tingkah laku dan perangai mamak nih terlebih dahulu, sebab spesies mamak nih bukannya boleh dipercayai beb.

Sebab apa gua katakan macam tu, pasal perangai lu orang pun bangsat dan celaka jugak wa cakap luuuu..., asal ada mangkuk hayun bekas umporno keluaq dari parti busuk tu lu orang kutip, bagi jawatan cow.. cow.. lastly kena tikam tengah belakang... tak serik2, bodoh nak mampus....!!!!

Lagipun gua langsung tak percaya dengan bekas2 umporno nih... maklumlah perancangan wayang umporno atas nasihat dan anak didik israel nih bukannya untuk sehari dua beb... jarum daripada punahsihat israel nih selalunya jarum permainan politik dalam bentuk jangka masa panjang punyeeeaaarr beb...!!!!

Sekali diorang "swing" tergolek macam Kerajaan PR Negeri Perak... lepas tu melalak tak berlagu wa cakap luuuu.... hahahaha..., lagipun takan Pemimpin PR tak belajar dari pengalaman dan takan lu orang tak kenal siapa Najib Razak, si puppet israel nih lu orang tengok jer bodoh mengalahkan baghal, tapi atas nasihat israel dia boleh jadi pandai beb... lu orang ingat RM78 juta bayar free jer... pada APCO....!!!!!

5 IkutSukaLu...::

Johor Born Tuesday, March 20, 2012 12:21:00 AM  

Tersangat la gua setuju dengan lu bro, puak pakatan pulak jangan jadi bingai melompat gembira macam lotong kat hutan, memang bingai la kalau pilih kutu2 yang belum tentu setia ni jadi calon. kalau lu orang pilih gak gua rasa bukan setakat gua seorang je yang taji ramai yang akan taji kaw2 punya

madie Tuesday, March 20, 2012 12:36:00 AM  

wa memang masih was2 lagi dgn Kadiaq ni.. masa dia sama2 menyamun harta rakyat dulu, diam, senyap membisu malah dia pun ikut pulun balun sama bagi kat adik beradik dia.. bila dah tua ganyut dan takdak apa2 kepentingan lagi, baru nak melalak kata Umno tu tak baik. sepatutnya dari dulu lagi dia dedahkan..
PR plak kalu terima dia ni jadi ahli tanpa usul periksa, bagi jawatan pulak memang bingai tahap babun la..
keh keh keh keh..

opisboi Tuesday, March 20, 2012 7:48:00 AM  

nasib baik gambar n3 berok turun bawah seket nampak 2 gambar baboon keling mengaku melayu bolih buat hilang selera makan yg paling trok hilang selera xxxx.

bunbinban,  Tuesday, March 20, 2012 11:02:00 AM  

hahaha....gua gerenti pasni ada la mangkak2 dr PR yg offer mamak sekor nih jadi pemimpin dlm parti....hahaha...siap palu kompang lg. Gua dah masak dgn perangai pemimpin PR nih. Lu berjuanglah sampai kuar airmata darah, takdenya dorang peduli tapi bila malaun2 dr UMNO, BN kuar dr parti, di sambut bagai nak rak, sedar2 x sedar dah jadi ketua cabang atau Yg di pertua kawasan....hahaha...

Raden Tuesday, March 20, 2012 7:31:00 PM  

sapa yg kluar UMNO??.. bila??... x tau pon...

ooo.. lupa... bila pemimpn PR keluar... 30 hari 30 malam dicanang2 dlm media... kalau pemimpin UMNO kluar... x canang lak...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP