IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Blackbelt Colour Biru...???

>> Sunday, March 25, 2012



hahaha... gua sengaja jer... tepek lagu ni, sebabnya.... pasal ada komen kat link lagu nih (youtube) yang membuatkan gua gelak sorang2 dan faham akan perasaan tukang komen tu, sian pun ada gak... hahaha... (macam2 cara orang meluahkan perasaan)

Yang membuatkan gua pelik, kebanyakkan jantan/lelaki melayu nih..., orang kahwin diorang pun gatai nak kahwin, tapi ilmu menikah takda... zero beb..., bila dah dapat... buat isteri macam "punching bag"... kalau macam tu baik jangan menikah... bila dah gatai sangat ayaq naik kepala pi jelah kahwin dengan pelacur... tak payah nak bertanggung-jawab jadah apanya... hanya tanggung dosa jelah... tapi itu urusan dengan Allah bukannya dengan manusia... hahahaha...

Jantan/lelaki spesies belasah isteri nih... tak ikut pesanan Rasulullah agaknya... apa yang Rasulullah pesan sebelum Baginda wafat.... 3 perkara beb... pi cari... pi cari... cepat apa pesanannya....

Gua selitkan komen seperti di bawah, mendalam sungguh maknanya..., kelakar pun ada jugak... hehehehe... donia.... donia.... macam2 ragam dan kerenah...

"aku akan tinggalkan kau suatu hari nanti.. aku sudah terseksa kau selalu pukul dan terajang aku.. walaupun aku tengah mengandung.. aku menyesal kawin dengan kau!... from = norsalida liana"
So.... kepada jantan2 atau lelaki yang kaki tinju dan penerajang isteri nih... lu orang sebenarnya adalah jantan "DAYUS"... beb...., kalau tak suka ceraikan jer... tak payah laaa... nak menganiaya kaum yang lemah tuuuu....

Kepada kaum wanita/perempuan pulak, gua nak nasihatkan..., selain daripada kursus nikah, ujian HIV pelbagai, gua sarankan lu orang sebelum bersiap sedia untuk menempuh alam rumahtangga supaya belajar karate, tomoi, atau taekwando terlebih dahulu.....

Maklumlah... sediakan payung sebelum hujan... hehehehe... buatnya dapat laki kaki tinju... hahahaha.. lu orang tunjuklah lu orang punya blackbelt colour biru... barulah jantan2 atau suami2 jenis keparat tu ada akai kot... muakakakaaaaa....

(nota: Rosmah Mansor ada Blackbelt warna Biru tau.... pasal tu Najib Razak tak berani angkat muka dengan Kak Mah wa cakap luuuu..... hahahaha...!!!!)

Part tak bleh blah... dalam dok belasah bini..., anak keluar rapat2 jugak.... adoooiiiiii.....!!!! Dalam dok belasah pun boleh cret... cret... lagi ke.... muakakakaaaaa... sebijik macam binatang...!!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP