IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Bila Iblis Berbicara....

>> Saturday, March 03, 2012


Ntah anak Iblis mana la pulak nih....

King Iblis: Gua nak tau.... ini semua angkara siapa....??? Leftenen Muda... siapa punya kerja nih....

Leftenen Muda: Maaf chip.... ana tak tau chip... ana dah surrender dengan mamat tuuuu... tak boleh blah chip...!!!!

King Iblis: Kapten.... Leftenen Muda dah surrender... ini pasti lu punya kerja kannnn....???

Kapten: Yang sebenarnya Chip.... ana pun sambung separuh jalan chip... sampai kat pintu pagar jer... ana pun tak bleh blah dengan alunannya yang mendayu2 chip.... panas satu badan ana chip....

King Iblis: Habis tuuuu... siapa punya kerja nih..., mana Major...???

Major: I... I... Chip... ana datang chip...., terus terang ana katakan anak setakat muka pintu jer.. Chip... lepas tu ana pun cabut jugak... tak bleh tahan chip... sama macam Kapten... panassssss....!!!! Mungkin ini Kolonel yang bikin hal chip....!!!

Kolonel: Errrr.... ana baru nak injection jer... chip, tapi terbabas jugak... memang ana ada buat cubaan.. tapi tak berhasil Chip.... kekuatan power ana tak setaraf dengan power mamat tu chip... maaf chip, mamat tu bukan lawan ana chip....

Ini gambar klon lelaki Thailand yang ada mirip Iblis.... hahahaha...

King Iblis: Siapa punya kerja nih... selalunya kalau setakat level macam tuuuu... Kapten boleh uruskan... kacang jer bagi dia.... hurmmmm... siapa punya kerja nih....???

King Iblis mengomel sambil berfikir... angkara siapakah kedurjanaan tersebut boleh berlaku... tiba2 King Iblis dikejutkan oleh satu suara yang amat dikenalinya....

Brigadier Jeneral: Morning Chip.... Tabik hormat....

King Iblis: Tabik hormat.... kembali..., gua tercari-cari siapakah gerangan yang berjaya kantoikan mamat ini... (sambil menunjukkan sekeping gambar)

Brigadier Jeneral: hahahaha... (ketawa berlagak macam buragas).... "I did it... Chip" sambil tersenyum bangga...

King Iblis: Perghhhh... macam nih punya power.... lu boleh berjaya... bagus... bagus... ini level Jeneral jer... yang boleh makan mamat nih... hebat luuuu....!!!!

Brigadier Jeneral merasa kembang bontot apabila mendapat pujian daripada King Iblis. Sementara setan2 yang lain merasa meluat melihatkan kebongkakkan Brigadier Jeneral...

King Iblis: Macamana lu kerjakan mamat nih....????

Brigadier Jeneral: Senang jer... Chip.. ana tunggu masa yang sesuai.... ana ikut sampai Hotel Swiss Garden... tengah malam ana bikin injection baeeeeekkkk punyeearrr.... lepas tu kat bilik 8365... semuanya kannnntooiiiiii.... wa cakap luuuuu.... sebab masa tu dia lalai dan alpa.... hahahaha.....!!!!

King Iblis: Lu memang hebat.... kah....kah....kah.... bukan senang nak kantoikan mamat macam tuuuu.... hahahaha.... bagus... bagussssssss... teruskan usaha....!!!!!

Brigadier Jeneral: Terima kasih Chip....., Maklumat terbaru.... sekarang nih diorang tengah bercakaran Chip... masing2 nak saman menyaman... pi mampuih la kat diorang Chip.... janji kantoiiiiiiii.... wa cakap luuuu...!!!

King Iblis: Syabas.... syabas.... puak2 umporno lu tak cuba ke.....???

Brigadier Jeneral: Cuba jugak Chip... tapi ada masalah sikit....!!!

King Iblis: Apa masalahnya....???


Brigadier Jeneral: Dari segi Judi, Arak, Betina, Pangkat dan Rasuah... semuanya dah kowtim.... tapi di sebabkan "Allah Bersama Umno"... itu yang jadi masalah dan buat ana kompius...., mohon penjelasan Chip...

King Iblis: Errmmm... bukan lu jer yang kompius... ana pun kompius jugak nih.... Macamana Allah boleh bersama dengan umno...., setahu gua umno tu pengikut setia kita sejak dulu, kini dan selamanya... itu perjanjian kita...????

1 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Wednesday, March 21, 2012 1:05:00 AM  

setakat nak halau hantu..

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Ziarah Dari...


widget

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP