IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Betina Kapiaq... hahahaha...!!!!

>> Thursday, March 29, 2012

Woooo.... member gua kata kat Malaysia ni best aarrrr...., kalau buat maksiat... buatlah seberapa banyak sekalipun habis kuat kena denda jer... paling sikit RM25 hengget paling banyak pun RM2 ribu jer... hahahahaha...

So... gua nak menyeru kepada Melayu2 di luar sana yang bukan beragama Islam untuk buat maksiat sekerap yang boleh... hahahaha..., kepada Melayu2 Islam jangan ikut perangai Melayu2 Kapiaq tuuuu.... berdosa tau... muakakakaaaa....

Sama seperti betina2 dalam gambar di bawah nih....


Yang gua pelik tu... ntah mana punya malaun yang sudah iktirafkan diorang nih beragama Islam. Macam tu punya perangai bukannya perangai/sikap orang Islam beb.... hanya orang kapiaq jer yang buat perangai menari bogel dengan tiang.... hahahaha...

Janganlah cemarkan nama Islam dengan melabelkan Melayu2 Kapiaq nih sebagai Islam beb... buat malu Agama Islam jer....!!!! Berlambak Melayu Kapiaq dalam Malaysia nih beb... terutamanya dalam parti cap umporno... muakakakaka... lu orang tengok panglima2 diorang... Bangles jer... besar rantai sauh kapal... ntah tau hukum ke tidak wallahuaklam... tapi mengaku Islam... hahahaha...!!!!

Haiii.... apalah nasib Agama Islam yang Suci nih... akibat segelintir Melayu Kapiaq, Agama Islam yang menjadi mangsa... hahahaha... bingai jugak melayu2 yang tampal muka dengan kulit babi mengaku beragama Islam.... muakakakakaaaaa....

Nota: Asal Melayu jer... Islam. Asal Islam jer... Melayu. Apa bodoh sangat orang Melayu nih... tak tau bezakan antara Agama dan Bangsa.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP