IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

18sx.... Siyes Wa Cakap Luuuu...!!!!

>> Wednesday, March 21, 2012


Cerita benar di sini. Cerita tipu kat bawah... hahaha...
 


Gua tau.... dalam kepala otak lu orang mesti terbayangkan Mak Badak Malaysia kaaannnnn....????


Tapi gua dah lupa laaaa... nama Mak Badak tuuuu.... hahahaha..!!!!

Apalah nasib laki dia kaaannnn.... pasal tu.... ????... hahahaha...!!!!

8 IkutSukaLu...::

Waris,  Wednesday, March 21, 2012 6:23:00 PM  

Gua tak dapat bayangkan keadaan piem kita kena macam tu... kah kah kah

Tukang kata,  Wednesday, March 21, 2012 9:09:00 PM  

Insurans hayat wajib gitu

Anonymous,  Thursday, March 22, 2012 12:19:00 AM  

tlg upload kat fb pm messy

Isa Thursday, March 22, 2012 12:59:00 AM  

Waris;

Piem kita ada bini macam tu ke... apsal wa tak tau pulak...hihihi...

Isa Thursday, March 22, 2012 1:00:00 AM  

Tukang Kata;

Ada ke syarikat insurans yang nak cover... haha..

Isa Thursday, March 22, 2012 1:02:00 AM  

Anon 12.19am;

Baca terms "Post a Comment" nbr 1.. hehehe..

Waris,  Thursday, March 22, 2012 1:33:00 AM  

Tukang Kata;

Tak ada syarikat insurans nak bagi coverage sebab overweight. Yang atas tak cover, yang bawah pun tak cover. Reinsurance sure reject sebab very very very high risk.

Simpati gua kat piem messy tak dapat lakukan aksi sedemikian yang amat menyeronokkan serta memberangsangkan. Hanya tinggal mimpi yang menjadi mimpi ngeri sepanjang hayat... kih kih kih

Tak apa... kat dunia tak dapat nanti kat syurga pasti dapat (kalau masuk syurgalah...)

Hanz Newman Thursday, March 22, 2012 10:05:00 PM  

Eh, tu budak si Hartono ker mak-lu ker kat bawah si dara tu? Oh patut la tak nampak komen kat sini bbrp hari ni, sibuk rupanya dia... haha!!

Tapi gua suspek la.. tu apa dia olang buat? Aksi Kamasutra ker gerak yoga ker tu ?

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP