IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Wasiat Najib...

>> Friday, February 17, 2012

Setelah stroke sebelah badan, kini Najib terlantar lagi di hospital akibat serangan stroke kali kedua yang menyebabkannya stroke seluruh badan. Dek kerana dah bayar BBC 80 juta hengget, maka BBC melaporkan Najib telah boleh bercakap...

Di atas katil hospital di London, Najib sedang nazak dan hampir kehabisan oksigen... Di temani oleh Rosmah, isterinya yang sentiasa maintain cool and vogue...

Najib : “Mah.. sebelum oksigen gua habis sekejap lagi.. gua ingin berpesan pada lu..”

Rosmah : “Iya.., bang.. cakaplah..” lembut sekali suaranya sambil menahan kegembiraan...

Najib : “Gua mau lu kahwin dengan Anwar....”

Rosmah : “Isk abang nie... buang tebiat nak mampus la tuuuu... kan ke Anwar tu musuh ketat abang selama ini...!!!! Apa abang rela menyerahkan saya kepadanya..?” dengan terkejut isterinya bertanya.

Najib : “Sebenarnya gua ingin dia menderita seperti yang gua alami 25 tahun bersama lu…”

Dalam waktu yang sama si Hartono sedang menghubungi nombor ini sambil menangis2.... ntah sedih kerana Najib nak padam atau menangis gembira bakal dapat rembat janda kaya raya... hahahaha...


Oksigen Najib naik turun selepas berjaya meninggalkan wasiat pada Rosmah.... kemudiannya titititittititiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....... RIP........oopppsss.... GTH....!!!!

Nota:  Santai.... cerita ini gurau2 santai jer... nama kat atas tu tiada kena mengena dengan sesiapa yang terpalit skandal.... hahahahaaa...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP