IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Sorry Bro... Lu Spesies Lembu Low Class...!!!!

>> Tuesday, February 14, 2012


Hahahaha... ini yang dikatakan Lembu Low Class beb... ceritanya di sini.




Yang ini Lembu HighClass.... hahahahaha.. ceritanya di sini...

Moral of Story.... jangan jadi Lembu Low Class... makan sikit kena hukum... Jadilah Lembu High Class... makan banyak2 sampai buncit perut anak beranak... boleh senyum lagiiiii.... hahahaha...

Eehhhhh.... apasal Lembu gua yang bernama Hartono tak nak pertahankan fitnah jijik Lembu HighClass nih... hahahaha... senyap pulak dah... kena kat Mr. Beans perghhhh... dia punya melalak.. dasat woooo.... kena kat Mak Lembu yang menjijikkan ni... tak mengelijat pulak dia... hahahaha...

Sepatutnya.... tangan Laki Lembu ni dan anak2 Lembunya di gari seperti mana Lembu Low Class kat atas tuuuuu.... hahahaha... ini tidak.... boleh senyum2 dan sempat lagi pergi umrah... hahahaha...

Betul laaaa... seperti Bro Dollah Yankee katakan, undang2 Malaysia ada 2 buku. Pertama untuk Lembu2 HighClass.... yang kedua untuk Lembu2 Low Class.... hahahaha...

Sesiapa yang buat jahat/salah sudah semestinya sama taraf dengan Lembu... opppsss.. Lembu Ori lebih mulia daripada Lembu2 jadian nih... tapi tahap keBODOHannya tetap sama.... hahahaha... kerana Allah SWT dah beri otak + akal... tapi Lembu2 nih pergunakan otak + nafsu.... pasal tu la jadi serupa Lembu... hahahaha...

Apakah undang2 ini telah digarap oleh Lembu Tua 22 tahun itu.... muakakakakakaaaaaa....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP