IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Sawan Gila Toyol...!!!!

>> Saturday, February 04, 2012

Kah...kah...kah..... lepas jatuh hukum gua ingatkan dah mampus... pasal senyap menyepi hinggakan janji2 hendak buat statement pada 9hb Januari 2012 pada wartawan pun hanya tinggal janji jer.....

Dan akibat senyap menyepi itu jugak..., gua ingatkan dah merengkok kat dalam penjara, bila gua terbaca di FMT.... rupanya mamat nih beroksigen lagi... tapi malangnya dah terkena sawan toyol beb.... muakakakakaaaa...., kononnya....

Menteri Besar terbaeeeekkkkk....???? kah...kah...kah....
Tak mau bertanding lagi dalam PRU-13....????.. bikin gua nak muntah jer... dengan statement syok sendiri nih...
Serik jadi Menteri Besar...???... masih menaruh harapan jer.... hahahaha...
Takda masa dengan keluarga...???? Disneyland... ada pulak masanya.... hahahaha....

Gua malas mau komen banyak pasal toyol selangor nih... pi mampuslah kat dia... lu kaki kencing laaaa... Khir Toyol....

Lu orang pi layan sendiri sawan gilatoyol kat FMT.... gua nak pi muntah dulu, uwekkksss... uwekkksssss.... hahahaha...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP