IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

JPJ & Kerajaan Jangan Nak Ngada2...!!!!

>> Friday, February 03, 2012

Keratan akhbar di atas hasil rembatan terbaik gua dari Blog Kakcik Seroja... hehehehe... tanpa izin. Sayangnya beliau takda anak pompuan... kalau tidak mau kena rembat sekali... dengan izin laaa... hahahahahaaaa....

Berkaitan citer dalam keratan tu...., itu namanya mengada-ngada.... baru kena uji sikit dah macam2 dimintanya oleh persatuan artis nih...., taknak kena rompak jangan jadi artis beb... tak payah bawak aksesori mahal2...!!!!!

Perghhhhh.... cermin gelap konon.... gua rasa banyak yang tersirat daripada yang tersurat dari permintaan bangang macam tuuuuu...., baik kerajaan mahupun JPJ... lu orang kena "be fair" kepada semua..., jangan nak melayan semua kehendak sesetengah pihak...

Kalau diorang sebagai artis boleh dapat kelulusan cermin gelap... gua rasa rakyat biasa pun berhak dapat jugak... apa kami rakyat biasa nih tak bawak barang mahal2 ke... tak bawak cash ribu2 ke dalam kereta, lu orang ingat rakyat biasa nih tak bawak ganja ke.... tak bawak arak dalam keta ke.... tak suut dalam keta ke... eekkkk...eeekkk leee... pi gempak budak tadika la wooiiiii.... itu tak masuk bab kereta rosak dalam semak tuuuu... hahahaha.... maaa cibai laaa... lu orang punya permintaan wa cakap luuuu...

Kesimpulannya kepada persatuan artis tuuuuu.... lain kali jangan berlagak loaded laaaa... nak tunjuk ego glamoures konon... piiiraaahhhhh.....

Cukup-cukup laaaa... jurang perbezaan miskin kaya di negara nih.... jurang perbezaan antara YB dan rakyat, jurang perbezaan orang2 berpangkat dengan rakyat.... dan lu orang jangan nak menambahkan lagi jurang perbezaan tu kat malaysia.... jurang perbezaan antara artis dan rakyat biasa pulak.... perghhh... macam sialan jerrrr.... jika perkara nih terjadi....

(hehehehe... cermin gelap... ringan2 dalam kereta pun orang tak nampak kannnnn.... hahahaha....!!!!)

nota: gua benggang pasal ada laki sorang artis (drama dan filem) yang tak berapa popular nih... hutang dengan gua dah hampir 6 bulan tak bayar2 lagi... telepon tak jawap... sms pun tak jawap... ntah dah mampus ke apa agaknya, jenis sembang tak jatuh cakap serupa kepala but**.... hahahaha...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP