IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Hasan Ali Anak Derhaka...!!!!

>> Wednesday, February 22, 2012

Di sebuah rumah Banglo hasil dari keringat Hasan si kaki kelentong dengan ilmu motivasinya... terjadi suatu pertengkaran MAHAhebat. Pertengkaran antara Hasan dan bapaknya Pak Ali. Sehingga Pak Ali mengeluarkan perkataan "Anak Derhaka" kepada Hasan...

Ikutilah butir pertengkaran anak dan bapak nih...;


Pak Ali : Kau betul-betul seorang anak yang DERHAKA....!!!!
Hasan  : Bila pulak saya DERHAKA dengan Bapak...???
Pak Ali : Bapak haus... Bapak nak minum susu, kenapa kau tak bagiiii....!!!!
Hasan  : Macamana saya nak bagi..., Bapak mintak susu bini saya..!!!!
Pak Ali : Salahkah Bapak mintak..????
Hasan  : Memang salah pun..!!!!
Pak Ali : Kau jangan berkira sangat dengan Bapak..!!!! Dulu masa KAU KECIK2 KAU HISAP SUSU BINI BAPAK... ada Bapak kesah..???? ada Bapak MARAH...!!! Dasar anak tak tau di untung... sia-sia aku besarkan kau... kalau aku tau macam ni balasannya.. dari kecik dulu aku picit hidung kau bagi mampus... anak tak kenang jasa...!!! bla... bla... bla...

Pak Ali terus membebel... marah teramat sangat pada Hasan...

Si Hasan pula melarikan diri menyorok belakang pokok Jati, memikirkan untung nasib dirinya setelah dijatuhkan hukum oleh bapa kandungnya sendiri sebagai "Anak Derhaka"... menangis-nangis berdoa sambil mencari jalan bagaimana hendak membetulkan "AKIDAH" bapanya yang songsang.... hahahaha...

Nota: Sebagaimana celarunya kepala hotak Hasan Ali... sekarang ini, "Statue of Liberty" yang terpacak di negara Paksi Kejahatan pun bercelaru jugak.., kerana pada tahun 1985, University of Wisconcin-Madison sudah bagi Ph.D pada Hasan Ali...

Hasil dari Ph.D dari negara Paksi Kejahatan itu..., hari ini tertubuhlah NGO - JATI dengan logonya berpaksikan Setan Lucius... hahahaha.. Hasan Ali lu memang superp beb... satu gang dengan penyembah2 Setan... hahaha..!!!!

Hasan Jati Lucius perghhhh.... memang awesome nama tuuu ... wa cakap luuuuu.... !!!!... hahahaha...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP