IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Gua Ada Penyakit Misteri...

>> Friday, February 24, 2012

Gua ada sejenis penyakit misteri, jika ikut perangai orang melayu lama yang suka berpawang berbomoh, sudah pasti Tok Moh akan kata "Kena Buatan Orang"... "Orang itu buat, orang ini buat"... itu zaman Tun Razak punya perubatan...

Jikalau ikut zaman Najib Razak pulak, kena pergi Hospital ambil darah, buat ujian itu ujian ini tunggu seminggu dua baru dapat keputusan apa sakitnya.

Pagi tadi gua dah pergi Hospital, gua bagitau doktor simtom2 penyakit gua... Doktor Pakar pun boleh tersandar kat kerusi... tak bagi apa2 ubat kat gua, cuma Doktor tu pesan suruh gua makan Itik Gantung beb... binawe betul...!!!! Gua jadi blurrr... beb... apa kena mengena Itik Gantung dengan penyakit gua nih... hahaha...!!!!

Esok lusa gua nak jumpa Harusanasini atau Hasan Lucius 666, mintak Holy Water hahaha... bahasa melayunya "air penawar" laaaa... harap2 boleh sembuh...kalau lu orang pandai bab jampi serapah bersepah tolong2 laaaa...

So... gua terus terang jelah tentang penyakit yang buat gua menderita sekarang ini. Penyakitnya ialah;

"Apabila gua dengar jer... nama Dr. Rosmah Mansor, tekak gua rasa mual, perut gua memulas dan nak termuntah uweeekkkk... uweeekkkkk...."
Kalau ada di kalangan lu orang Doktor Pakar Perubatan ke... Doktor Pakar Persuratan ke... waima Tok Bomoh kaki bodek sekalipun, pandai bab jampi serapah bersepah nih... tolong2 laaaa... ubati penyakit gua nih... tak tahan rasanya menanggung penderitaan ini.... hahahaha...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP