IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Bulldog Meroyan - Rakyat Selangor Shopping Hari Ini...!!!!

>> Saturday, February 25, 2012

Kesian Noh Omar. Tak habis-habis menyalak sana sini mendedahkan kononnya kepincangan PKR khususnya dalam isu pasir.... sampai orang dah nak muak ler dengor suara dia yang tak merdu tu. Sumbang beb!!

Yang syiuknyer.... dia dedah itu dan dedah ini tapi... PKR@Pakatan Rakyat Selangor tak 'telanjang-telanjang' jugak. Sebaliknyer, dia pulak yang semakin macam nak terlondeh. Teriak sana, teriak sini hanya untuk distract attention agar orang tak perasan akan 'kemaluan'nya yang semakin nampak akibat terlondehnya dia setiap kali dia bukak mulut untuk bersuara.
Coretan di atas tu gua rembat dari blog yang dulunya ada cita2 untuk jadi bakal mak mertua gua, tapi gua terpaksa kansel last minute sebab dapat tau anak2 dia semuanya jantan... hahaha..

Dalam kegilaan meroyannya mangkuk ayun bernama... ishhhh.. tak kuasa gua nak sebut nama malaun tu kat sini, dah naik jijik wa cakap luuuu....

Dalam dok meroyan pasal pasir, si mangkuk ayun tu tak sedar la pulak hari ini rakyat Selangor tengah shopping sakan dengan budget sorang RM100 wang dari peruntukkan RM10 juta hasil jualan pasir selama PR memerintah.

Perghhhh... ramai yang berdaftar dengan kerajaan negeri dalam skim apa ntah gua pun tak tau namanya... dapat beb..., part paling best puak2 umporno yang dulunya jual mahal tapi dioranglah yang paling ke hadapan dan paling awal terconggok depan Econsave... hahahahaha.... 

Lepas tu balik bercerita pulak pada gang2 diorang yang tak mau daftar dan boikot kononnya... melopong laaaa... puak2 tuuuu... part lagi best bila gang yang berdaftar berkata "ikut cakap TGNA... orang bagi ambik... undi belum tau lagi...."... hahahaha...

Tapi kalau dah air pun boleh sampai ke tahap dapat free, anak masuk universiti pun dapat duit, ada pulak shopping free dan macam2 skim lagi untuk wargaemas dan ibu2 tunggal... lama2 hati pun cair beb...

Maklumlah selama dok berjuang dalam umnoporno tak pernah dapat apa pun... paling kuat dapat ikut rombongan makcik Kiah pergi Langkawi, dapat upah makan minum kalau hadir ceramah pemimpin, dapat laaaa... RM20 hengget sorang untuk jadi samseng... paling cibai RM200 hengget dalam envelop dengan beras sekampit untuk undi.... hahaha... diperbodohkan selamanya...!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP