IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Benci Tahap Dewa...!!!!

>> Friday, February 17, 2012



Semua orang belajar penat2 berhempas pulas berhabis duit ringgit untuk segulung ijazah....

Ada pula orang yang tak payah berhempas pulas belajar boleh dapat PHd...., Untuk mencapai tahap itu... rambut kena tebal, muka wajib tampal dengan kulit babi 44 inci... baru berbaloi-baloi....

Yang berhempas pulas belajar mengenggam sijil dengan penuh kebanggaan dan bermaruah....

Yang dapat sijil percuma... hanya bangga syok sendiri penuh dengan kehinaan, jelek tanpa secebis maruah....

Ayat coverline kemaluan yang jatuh "Orang dengki dan cemburu pada saya".... hahahaha... macam sial jer.... wa cakap luuuuu...

Wooiiitttt.... Tok Penghulu...!!!! Lu tolong blah laaaaaa.... letak jelah jawatan sebagai Tok Penghulu tuuuu... lu bukannya mengharumkan nama Kampung beb... malahan memalukan nama Kampung jer.... lu dengan bini pendek luuuu... tolong berambus dari Kampung Demokrasi nih.. buat sementara waktu Mat Cowboy boleh gantikan luuu.... sehingga Mesyuarat Agong Kampung bulan Mei nanti...

Selepas Mesyuarat Agong Kampung... kalau lineclear Man Lebam pulak kowtimkan Mat Cowboy secara demokrasi terpimpin.... hahahaha... itupun kalau lu orang and the gang samseng tak menipu laaaa... bayang2 penipuan pun dah nampak jelas kannnn.... kah... kah... kah....

Kalau line tak clear menang macam pondan haramjadah (menipu)...., biarlah Mat Cowboy  maintain jadi Tok Penghulu... lu boleh berambus balik Kampung Bini luuuu... menyampah gilerrrrr.. gua tengok muka lu laki bini dalam suratkhabar, television, banner2 yang tergantung kat kedai Pak Mat Tempe dan di merata2 tempat.... nak termuntah la woooiiii....

Nota: Gua bersuara atas dasar kebebasan bersuara sebagai Penduduk Kampung Demokrasi, bila gua kata gua benci, dengan jelas gua maksudkannya.... gua bukan jenis hipokrit tahap pencacai... konon benci tapi menjilat... hahahaha...

Tahap kebencian kepada Tok Penghulu Laki Bini nih... dah sampai tahap dewa wa cakap luuuu.... menyusahkan rakyat dan memalukan negara....!!!! Kalau C4 halal di Kampung gua nih... dah lama gua baraikan Tok Penghulu laki bini nih...

Perasaan Suka dan Benci adalah Hak Individu, Anugerah Allah SWT...!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP